Product was successfully added to your shopping cart.

Yogamatta Sthira Lite 3 mm Yogiraj

Sthira yogamatta är designad att suga upp svett och transportera bort fukt, så oavsett hur svettig du blir så hittar du greppet. Med denna ultraabsorberande premiummatta kan du göra även de mest krävande asanas dagligen. Liksom alla våra yogamattor helt fri från gifter. Denna matta ger ett grymt grepp men är lätt att bära med sig till exempel som resematta eller till yogastudion.

Tillgänglighet: I lager

499,00 kr

* Obligatoriska fält

Produktbeskrivning
Detaljer

Sthira är sanskrit för "steady, fixed, firmness, patient, peaceful".                

"Cultivating sthira requires a connection to the earth beneath us - a sense of grounding and rooting.(källa: Yoga-Abode)

Vi vill gärna uppmuntra våra kunder att göra en regelbunden praxis, därför har vi utformat denna ultraabsorberande yogamatta så att du kan göra även de mest krävande asanas dagligen. Denna yogamatta är designad för att suga upp svett och transportera bort fukt vilket gör att du alltid hittar greppet, oavsett hur svettig du blir.

För dig som vill ta din yogaträning i hemmet till en ny nivå, och för dig som vill erbjuda en yogamatta med exceptionellt grepp i studion.

 


 

Material

Tunt toppskikt av slitstarkt polyuretan transporterar bort svett och absorberar fukt för att hjälpa dig att få ett grepp på yogamattan.

Tjockt underskikt av giftfri PVC dämpar dina händer, fötter och leder som är i mattan (t ex höfter och knän).

Fri från latex. Alla våra mattor av PVC är certifierat giftfria av oberoende laboratorium; de innehåller varken ftalater, AZO, DOP eller tungmetaller.

Skötsel

Torka din yogamatta med varmt tvålvatten eller blöt trasa, även efter en svettig klass.

För yogastudios/gym

Sthira kan även beställas med öljetter för praktisk upphängning på yogastudios eller gym. Kontakta [email protected] för detta utförande. Vi har även matthängare som passar till öljetterna. 

Sthira material: polyuretan, giftfri pvc

Dimensioner: 173 cm x 61 cm x 3 mm

Vikt: 0,98 kg

Tjocklek: 3mm