Product was successfully added to your shopping cart.

Yogamatta Sthira 5 mm Yogiraj - Svart underdel

Vi vill gärna att våra kunder gör en regelbunden praxis, så vi har utformat denna ultraabsorberande matta av giftfritt material så att du kan göra även de mest krävande asanas dagligen. Den är designad för att suga upp svett och transportera bort fukt - oavsett hur svettig du blir, så kan du alltid hitta ett grepp.

Mängdrabatt

Blanda fritt bland Yogirajs produkter
och få mängdrabatt
10%
10%
6+ produkter
20%
20%
12+ produkter
30%
30%
18+ produkter
Rabatten dras automatiskt i kassan

Tillgänglighet: I lager

699,00 kr
Produktbeskrivning
Detaljer

Vi vill gärna uppmuntra våra kunder att göra en regelbunden praxis, så vi har utformat denna ultraabsorberande matta så att du kan göra även de mest krävande asanas dagligen. Den är designad för att suga upp svett och transportera bort fukt - oavsett hur svettig du blir, så kan du alltid hitta ett grepp.


Material

Tunt toppskikt av slitstarkt polyuretan transporterar bort svett och absorberar fukt för att hjälpa dig att få ett grepp. Tjockt underskikt av giftfri pvc dämpar dina händer, fötter och leder som som är i mattan (t ex höfter och knän). Fri från latex. Alla våra mattor av pvc är certifierat giftfria av oberoende laboratorium; de innehåller varken ftalater, AZO, DOP eller tungmetaller.


Skötsel

Torka din matta ner med varmt tvålvatten eller blöt trasa efter även den svettig klass.


Material: polyuretan, giftfri pvc

Dimensioner: 180cm x 61 cm x 5 mm

Vikt: 1.7kg

Tjocklek: 5mm