Yogamatta Sadhaka Aubergine, 4 mm yogiRAJ

Out of stock
230,00 SEK
Produktbeskrivning
Denna matta är en utgående produkt. Se vår uppdaterade matta All-round yoga mat här. Vår mest sålda yogamatta
Läs mer
Produktbeskrivning

Denna matta är en utgående produkt. Se vår uppdaterade matta All-round yoga mat här.


Vår mest sålda yogamatta yogiRAJ Sadhaka är en prisvärd kvalitetsmatta av typen "sticky mat" som ger ett bra grepp, stötdämpning och mycket god valuta för pengarna. Det är en favorit både bland elever, lärare och studior. En perfekt yogamatta för nybörjaren såväl som den mer erfarna yogin. Ju mer du använder den desto bättre blir dess grepp, så att du slipper halka på yogamattan.

Tjockleken 4 mm är den vanligaste tjockleken på yogamattor som används i traditionell yogaträning och ger vanligen tillräcklig dämpning för att skydda knän och leder från hårda golv. Om du behöver ännu mer dämpning så finns den även i 6 mm. Eftersom yogamattan är 183 cm lång så får du som är medellång utan problem plats på yogamattan. Dess slitstyrka och det faktum att den är maskintvättbar gör den även lämplig för yogastudios som vill erbjuda sina kunder yogamattor för utlåning. Till skillnad från många andra yogamattor på marknaden är yogiRAJ Sadhaka tillverkad av giftfri PVC. 


Specifikationer

  • 1.1 kg, 183 cm x 61 cm x 4 mm.
  • Material: Högkvalitativ, giftfri PVC (fri från AZO-färgämnen, DOP, ftalater och latex, certifierad och testad av SGS Laboratories).

Användning och skötsel

Tvätt: Tvätta i 30 grader eller torka av med våt trasa. Hängtorka eller rulla in i en handduk för att suga upp fukt. Om du vill tvätta den i maskin bör centrifugeringen vara avstängd och använd endast lite skonsamt tvättmedel. Inga blekningsmedel eller sköljmedel får användas detta förstör mattan.