Yogamatta PROlite 4,7 mm, 200 cm - Manduka

Out of stock
Produktbeskrivning
Lättviktig yogamatta av hög kvalitet – PROlite är en lättare variant av den överlägsna favoriten bland många Hot Yoga- och Vinyasa Flow-entusiaster.
Läs mer
Produktbeskrivning

Lättviktig yogamatta av hög kvalitet – PROlite är en lättare variant av den överlägsna favoriten bland många Hot Yoga- och Vinyasa Flow-entusiaster. Manduka PROlite finns i många färger så att det enkelt går att hitta sin personliga favorit. Denna längre variant ger även extra utrymme.

Specifikationer
Vikt: 0.227 kg
Mått: 200 cm x 61 cm x 47 mm.
Material: Giftfri PVC

Egenskaper
Hög prestanda i lättviktsformat för dig som är på resande fot. Överlägsen slitstyrka och livslängd. Dämpning och skydd för dina leder på alla underlag. Dämpar halkning och är kladdfri även när den är fuktig av svett.

Yta av slutna celler som gör att fukt inte sugs upp av mattan vilket förhindrar bakterietillväxt. Undersidans speciella mönster förhindrar att mattan glider på underlaget. Oeko-Tex-certifierad utsläppsfri tillverkning.

Användning
Precis som ett par nya skor blir Mandukas PRO-mattor bättre genom att du använder dem flitigt. För att snabba på processen kan du också strö lite salt över mattan skrubba in det med en svamp och sedan låta den torka i solskenet.

Förvaring
Rulla ihop mattan med ovansidan utåt för att förhindra att mattans hörn viks upp när du tränar.

Rengöring
Vi rekommenderar Manduka Mat Renew eller något annat rengöringsmedel som är fritt från lösningsmedel. Applicera på en fuktig svamp eller trasa. Låt den torka i solen. Använd INTE vattenslang dusch badkar eller tvättmaskin!

Oöverträffad hållbarhet: Det högkvalitativa materialet varken flagar smulas sönder eller bleknar; mattan blir bättre med åren. Därför lämnar Manduka livstidsgaranti mot utslitning. Den långa livslängden minimerar också avfallsmängden.