Yogamatta PRO Yoga Mat 6 mm, 180 cm - Manduka

Out of stock
Produktbeskrivning
En av de bästa yogamattorna i världen. Black Mat PRO är en legendarisk matta med 15 år på nacken. Kombinationen av täthet tjocklek komfort och grepp
Läs mer
Produktbeskrivning

En av de bästa yogamattorna i världen. Black Mat PRO är en legendarisk matta med 15 år på nacken. Kombinationen av täthet tjocklek komfort och grepp kommer att revolutionera din yogapraktik. Manduka ger även livstidsgaranti på mattan.

Specifikationer

Vikt: 3.4 kg

Mått: 180 cm x 66 cm x 6 mm

Material: Giftfri PVC

Egenskaper

Överlägsen slitstyrka och livslängd. Dämpning för ryggrad höfter knän och armbågar på hårda golv. Halksäker även när den är fuktig av värme. Ger stabilitet på både hårda och mjuka underlag. Yta av slutna celler som gör att fukt inte sugs upp av mattan vilket förhindrar bakterietillväxt. Undersidans speciella mönster förhindrar att mattan glider på underlaget.


Oeko-Tex-certifierad utsläppsfri tillverkning. 100% fri från latex

Användning

Precis som ett par nya skor blir Mandukas PRO-mattor bättre genom att du använder dem flitigt. För att snabba på processen kan du också strö lite salt över mattan skrubba in det med en svamp och sedan låta den torka i solskenet.

Förvaring

Rulla ihop mattan med ovansidan utåt för att förhindra att mattans hörn viks upp när du tränar.

Rengöring

Vi rekommenderar Manduka Mat Renew eller något annat rengöringsmedel som är fritt från lösningsmedel. Applicera på en fuktig svamp eller trasa. Låt den torka i solen. Använd INTE vattenslang dusch badkar eller tvättmaskin!

Oöverträffad hållbarhet

Det högkvalitativa materialet varken flagar smulas sönder eller bleknar; mattan blir bättre med åren. Därför lämnar Manduka livstidsgaranti mot utslitning. Den långa livslängden minimerar också avfallsmängden.