Yogadyna - YogaJellies

Out of stock

 

YogaJellies är ett par mjuka skivor som dämpar och stödjer alla viktbärande områden av din kropp. De är gjorda av ett giftfritt och latexfritt silikonbaserat material och finns i en mängd olika färger. Flexibla och lätta 14 centimeters dynor.  Skapade för att ge stöd och lindra smärta. För användning under alla viktbärande delar av kroppen, som knän, händer, handleder, höfter, armbågar och mycket mer. Perfekt för yoga, pilates, träning och sjukgymnastik. Tillverkad i USA.

 


 

Egenskaper:

  1. Ger dämpning & stöd - Dessa revolutionerande YogaJellies ger dig den komfort och dämpning din kropp behöver. Oavsett om du använder YogaJellies dynor för knäna, eller för att ge stöd under foten, så kommer fler asanas eller övningar bli tillgängliga för dig. Med denna frihet kan du koncentrera dig på nyanserna i din praxis.
  2. Lindrar smärta - Designad för att lindra och hämma smärta eller obehag genom stöd och dämpning. Med YogaJellies kan du öva dina favoritpositioner med lätthet och säkerhet. Perfekta följeslagarna på din yogiska resa.

  3. Flera användningsområden - Yogisar kommer att älska mångsidigheten hos dessa yogadynor. Använd YogaJellies under din kropps viktbärande delar som knän, händer, höfter, armbågar och fötter; använd båda kuddarna eller en efter behov. YogaJellies kan med fördel användas i all slags träning och till och med sjukgymnastik. 

  4. Gift- och latexfri - YogaJellies är gjorda av gift- och latexfria högkvalitativa silikonmaterial. De är små, bärbara och tåliga - ta med dem till gymmet eller studion - var som helst när som helst.