Yogamatta, PROlite 4,7 mm - Manduka

I lager
Så lågt som 1 099,00 SEK
Produktbeskrivning
PROlite-mattan från Manduka är ett alternativ för dig som behöver en lite lättare yogamatta med överlägsen kvalitet och komfort. Precis som sin
Läs mer
Produktbeskrivning

PROlite-mattan från Manduka är ett alternativ för dig som behöver en lite lättare yogamatta med överlägsen kvalitet och komfort. Precis som sin storebror Black Mat Pro, så står PROlite för prestanda med bra grepp och dämning. Denna yogamatta har kommit att bli en favorit bland många Hot Yoga- och Vinyasa Flow-entusiaster. Manduka PROlite finns i fler färger än någon annan yogamatta i Mandukas sortiment, för att du ska kunna hitta din personliga favorit.

  • Livstidsgaranti mot utslitning - mattan blir bara bättre med tiden.
  • Hög prestanda i lättviktsformat för dig som är på resande fot.
  • Överlägsen slitstyrka och livslängd.
  • Dämpar halkning, även när den är fuktig vilket gör att den passar för hot och bikram yoga.

Specifikationer
Vikt: 1.8 kg
Mått: 180 cm x 61 cm x 4,7 mm.
Material: PVC. Oeko-Tex-certifierad, utsläppsfri tillverkning.

Skötselråd

Greppet blir bättre när du använder mattan flitigt. För att snabba på processen kan du också strö lite salt över mattan, skrubba in det med en svamp och sedan låta den torka i solskenet. Du kan se en film som förklarar processen här.

Förvaring

Rulla ihop mattan med ovansidan utåt för att förhindra att mattans hörn viks upp när du tränar.

Rengöring

Vi rekommenderar att rengöra med mattrengöringspray, du hittar vår mattrengöring här. Applicera på en fuktig svamp eller trasa. Låt den lufttorka. Använd inte vattenslang, dusch, badkar eller tvättmaskin.