Nyhet

Travel mat, 2 mm, 0,8 kg - Yogiraj

I lager
Så lågt som 279,00 SEK
Produktbeskrivning
Bli förälskad i Yogirajs nya lätta resematta! Den väger endast 0,8 kg och är 2 mm tjock vilket gör den lätt att ta med i resväskan, eller till gymmet
Läs mer
Produktbeskrivning

Bli förälskad i Yogirajs nya lätta resematta! Den väger endast 0,8 kg och är 2 mm tjock vilket gör den lätt att ta med i resväskan, eller till gymmet ovanpå lånemattan för mer personlig känsla och extra hygieniskt underlag.

En yogamatta av hög kvalitet till bra pris. Bra grepp med sin tygliknande känsla vilket passar utmärkt även vid fuktigare miljöer.

Egenskaper

  • Ultralätt och portabel
  • Lätt att rulla för enkel förvaring eller packning i resväska 
  • Greppvänlig yta som bara blir bättre med tid och användning
  • Tvättbar
  • Användbar i alla typer av yoga

Specifikationer

Vikt: 0.8 kg | Mått: 183 cm x 60 cm x 2 mm | Material: Giftfri PVC

Miljö

Yogirajs yogamattor är alltid giftfria, designade i Sverige och har ett hållbarhetsfokus. Yogiraj erbjuder högkvalitativ och snygg yogautrustning till bra priser. Mattorna innehåller inga gifter, tungmetaller eller EVA. Upptäck du med varför Yogirajs mattor är några av de mest populära med 90 dagars öppet köp i vår yoga shop. 

Yogiraj tipsar - mattans grepp

Ett bra grepp på yogamattan hjälper till att utföra och hålla positioner. Ett bra grepp är också något som upplevs olika från person till person. Det kan bero på allt från erfarenhet, teknik, handkräm eller hur svettig man blir om händerna. Vad som dock gäller för de flesta yogamattor är att de får bättre grepp efter en tids användning. En yogamatta behöver helt enkelt yogas in lite. Så ge din nya yogamatta lite tålamod och kärlek. Ge mattan en chans att utvecklas till din bästa yogakompis och tack för att du bidrar till ökad hållbarhet och en bättre planet.