Tidning Yoga för dig nr 1 2013

Out of stock
Special Price 62,50 SEK Regular Price 125,00 SEK

översikt

Förändringar är en del av livet, men vi är ofta rädda för det okända och trygga i det vi känner till. Ofta upprepar vi samma gamla livsmönster men förväntar oss nya resultat.

Vi säger ofta att vi gillar förändringar men när det kommer till kritan så kryper vi gärna in i vårt skal och gör som vi brukar. Genom att utöva yoga innebär det för många av oss också att vi bryter gamla livsmönster.

Yoga innebär ett ständigt växande, men framför allt handlar det om att skapa nya mönster och förhållningssätt till oss själva och vår omgivning, likt en lotusblomma som strävar mot ljuset och sakta öppnar sig blad för blad i den takt den mognar.

I yogan utforskar vi våra gränser, likaväl fysiskt som mentalt för att lära känna vår kropp och vårt sinne. När vi stöter på motstånd är utmaningen att långsamt men bestämt tänja på den gränsen. Kan vi lära oss att tänja på våra gränser på yogamattan öppnas möjligheten för detsamma i vårt vardagliga liv.

I detta nummer får du, bland många andra, möta polisen Sofie Ringsten Ljungqvist som med yogans hjälp har brutit mönstret och gått från prestation till acceptans.

Varmt välkommen till årets första nummer av Yoga för dig!
Vi genomför just nu en lagerflytt vilket kan medföra något längre leveranstider än vanligt. Vi ber våra kunder om överseende med detta och tackar för visad hänsyn!