Te Detox, 17 påsar - Yogi Tea

Out of stock
37,00 SEK

översikt


Ayurveda är ett praktiskt och filosofiskt sätt att leva, som utvecklats från de antika kulturerna i Indien. Ayurveda betyder "vetenskapen om livet" och lär att universum består av fem energier eller tattvas: jord, luft, vatten, eld och eter. Allteftersom de olika tattvas blandar och ordnar sig, formas livet. Ayurveda rekommenderar att elementen eld och luft ska vara i balans för att säkerställa att ämnesomsättningen fungerar som den ska. Detox-teet innehåller en kombination av örter och kryddor, som har använts i århundraden i Indien för att stödja den inre reningsprocessen genom att justera eld- och luftenergierna. Rena dig själv varje dag genom att göra Detox till en självklar del av din kost. Det är också ett bra komplement till en diet eller fasta.


Specifikationer


  • Ayurvedisk information: V- Po K-.
  • Hållbart. Ekologiskt. Meningsfullt.

Ingredienser: Lakrits*, kanel*, kardborrerot*, ingefära*, maskros*, fänkål*, anis*, enbär*, koriander*, kardemumma*, svartpeppar*, persilja*, salvia*, kryddnejlika*, gurkmejarot*, * = Ingredienser markerade med * är certifierat ekologiskt odlade.


Tillredning


För ett perfekt te, häll nykokat vatten. Låt dra i 5-6 minuter - eller längre om du vill ha starkare smak. Krama försiktigt ur tepåsen för att de aktiva ingredienserna ska lösas ut helt i vattnet.

OBS! Kort utgångsdatum