sista kvar!

Tamponger 8-p, Flower, Regular - Nea Of Sweden

I lager
459,00 SEK
Produktbeskrivning
Beskrivning Intimskydd-tamponger 8-pack. Finns som Mini, Regular och Heavy.Tygtamponger fungerar på samma sätt som vanliga
Läs mer
Produktbeskrivning

Beskrivning

Intimskydd-tamponger 8-pack. Finns som Mini, Regular och Heavy.

Tygtamponger fungerar på samma sätt som vanliga engångstamponger. De är milda och skonsamma mot huden och slemhinnorna då de är tillverkade av 100% ekologisk bomull. De absorberar bra och är behagliga att använda och finns i tre olika storlekar att välja mellan.

Tygtamponger är en återanvändbar produkt som efter användning tvättas för att sedan användas på nytt. Precis som med tex tygbindor och mensskopp. Tygtamponger betalar sig själva efter några menscykler eftersom du endast behöver köpa dem en gång och slipper springa till affären och köpa nya varje månad.


Användning:  Rulla ihop tampongen. Justera själv hur tajt eller löst du vill rulla den.  Avsluta med att snurra snöret om tampongen. För sedan upp tampongen i slidan precis som med en ”vanlig” tampong. Byt inom 4-5 timmar eller när tampongen börjar bli full. Skölj ur den och försvara dem gärna i en tvål/intimskyddspåse tills du kommer hem och kan lägga dem i tvättpåsen. 
Tvätta tampongerna i en tvättpåse för att förhindra att dem fastnar i maskinen. Det går alldeles utmärkt att tvätta tampongerna tillsammans med din vanliga tvätt.

Vi rekommenderar att du kokar dina tygtamponger innan den första användningen. 
Längden på snöret kan du justera själv efter eget tycke och smak.

Tänk på att även tvättbara tamponger kan orsaka TSS (tampongsjukan) precis som engångstamponger kan. Kom ihåg att byta tampongen ofta och inte låta den sitta kvar för länge.


Fakta och tvättråd
Material: 100% ekologisk bomull
Antal: Säljs i 8-pack
Denna produkt är certifierad enligt OEKO-TEX® Standard 100 klass 1
Tillverkare: ImseVimse