Vi söker en Social Media Manager

Kreativ och duktig skribent? Koll på sociala medier? Student? Vill du jobba 8-12 timmar i veckan, med flexibel arbetsplats och tider?  Då ska du definitivt läsa mer här och söka tjänsten som vår nya social media manager!

Om Yogagrossisten och Yogiraj

Yogagrossisten erbjuder Nordens bredaste sortiment inom yoga- och wellness i vår E-handel. Där vi idag är ledande och ständigt ökar i sortiment och personal.

Yogiraj är vårt egna svensktillverkade yogavarumärke som erbjuder ekologiska yogaprodukter inspirerade av nordisk natur.

Varumärkerna ligger under koncernen The Yoga House, och att jobba här innebär en fartfylld och spännande resa som präglas av ambition, framåtanda och teamwork, och din personlighet, dina initiativ och ansvar är en viktig ingrediens i vår framgång.

Om tjänsten

Som Social Media Manager ansvarar du för Yogagrossisten och Yogirajs närvaro i sociala medier med syfte att stärka vår varumärkesposition, öka varumärkeskännedom, generera ny trafik samt öka lojaliteten hos befintliga följare. 

I denna tjänst jobbar du flexibelt efter ditt egna schema och rapporterar direkt till vår E-commerce manager, Sara Sujka.

Vi tror mycket på att man ska drivas av engagemang och att prestation kommer automatiskt när man gör det man tycker är kul och spännande inom rollen. Vi är mycket lyhörda att anpassa rollen efter dig som individ och du får ta mycket eget initiativ och ansvar. Du kan med fördel jobba hemifrån, eller på vårt centrala kontor vid Stureplan. Viktigt att du är självgående och strukturerad.

Du kommer framförallt att jobba med att:

 • Planera, analysera och optimera med hjälp av verktyg Google Analytics och andra analysverktyg.
 • Driva trafik, prospektering och konvertering till yogagrossisten.se via sociala medier och varumärkesbyggande för Yogiraj.
 • Vara med och utveckla den övergripande sociala media-strategin för respektive varumärke (Yogagrossisten och Yogiraj).
 • Bidra med idéer för roliga koncept och sociala PR-aktiviteter samt hijacka aktuella nyheter och trender.

Kompetensprofil

För att lyckas i rollen ser vi att du:

 • är kreativ och idéskapande.
 • har en stark förmåga att uttrycka dig i skrift på både svenska och engelska.
 • har en god analytisk förmåga samt erfarenhet av att analysera data i Google Analytics och Facebook.
 • har god förståelse för nya sociala media-applikationer som Later, Mention och Re-post.
 • gärna har erfarenhet av olika design- och videoproduktionsprogram så som Sketch, Indesign, Photoshop och Premier.
 • med fördel har insikter och kunskaper i att nyttja olika sociala mediekanaler så som LinkedIn, Facebook, Instagram, IGstories, IGTV och Youtube.

Vi ser helst att du har jobbat 1-2 år med en produkt eller tjänst i en liknande roll. Eller att du studerar relevant ämne. Vi värdesätter att du har en positiv, nyfiken attityd och vill lära dig nytt.

Om dig

Hos oss är det viktigt att du är prestigelös och lojal, nyfiken och en riktig teamplayer. Det är meriterande att du har ett intresse för, samt erfarenhet av yoga. Men inget krav - viktigaste att du är digital och gillar att följa digitala trender.

Möjligheter och kultur

Vi har en stark startup-kultur med mycket frihet under ansvar med flexibla arbetstider. Det viktigaste för oss är att vi stöttar varandra, har en god och öppen kommunikation och att våga tro på sig själv.

Vi som arbetar på Yogagrossisten är ett glatt och avslappnat gäng som sätter stort värde på att arbeta med andra som brinner för det de gör.

Det finns stora möjligheter att utveckla och anpassa rollen efter eget driv och engagemang.

Omfattning och tillträde

 • Omfattning: Tjänsten är en timanställning som är flexibel mellan 8- 12 timmar.

 • Arbetsplats: The Yoga House HQ på Lästmakargatan 13 i centrala Stockholm eller på distans.

Kontakt och ansökan

Är du intresserad av att bli del i en snabbväxande organisation med mycket hjärta, härlig gemenskap och en delad passion för hälsa och välmående med verksamhet i hela Norden? Då tycker vi att du skall höra av dig med CV och ett personligt brev till [email protected]

Markera din ansökan i ämnesraden med “Social Media Manager”.

Vi går igenom ansökningarna löpande. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Jobba på Yogagrossisten
Foto: Sofia Kallner