Snabbare, starkare, löpare - Magnus Hagström

Out of stock
Special Price 119,50 SEK Regular Price 239,00 SEK
Produktbeskrivning
”Vi löpare blir allt fler och loppen fullbokas snabbare än någonsin. Men många lägger massor med tid på sin
Läs mer
Produktbeskrivning

”Vi löpare blir allt fler och loppen fullbokas snabbare än någonsin. Men många lägger massor med tid på sin träning utan att få betalt i form av utveckling. Dessutom skadar sig alldeles för många löpare alltför ofta. Det här är tecken på att något inte stämmer i hur vi tränar löpning.”

Så säger författaren Magnus Hagström, personlig tränare och löpcoach. Själv gick han efter en rad överbelastningsskador över till ett träningsupplägg som byggde på:
* Starkt fokus på teknikträning.
* Högintensiv styrketräning.
* Färre långpass.
* Mer vila.

Det fick honom att må och prestera bättre. Han fick mer tid över till annat och har inte skadat sig på flera år. I boken Starkare, snabbare, löpare presenterar han nu sitt sätt att löpträna.
Det är en modern träningsmetod som fångar upp många av de synsätt på träning som ökar i popularitet just nu, inte minst inom crossfit och olika former av funktionell träning.

Läs mer om löparens hållning och ta del av effektiva tips om tyngpunkt, bendrag och fotisättning, val av skor och förslag på tio-veckors träningsupplägg både för nybörjare och erfarna löpare. Boken innehåller mängder av övningar och program som kan hjälpa just dig att bli
starkare, snabbare löpare!