Ring Connected, guld/stål - Yggdrasil

Out of stock
Produktbeskrivning
Vi gjorde denna minimalistiska ringdesign av två ringar i rostfritt stål och guld mitt emot varandra, vilket symboliserar hur ens de mest
Läs mer
Produktbeskrivning
Vi gjorde denna minimalistiska ringdesign av två ringar i rostfritt stål och guld mitt emot varandra, vilket symboliserar hur ens de mest obetydliga sakerna i livet är kopplade till något större.
En fest i livet och dess många mysterier och en påminnelse om att vara sant mot dig själv och din väg.

 
Specifikationer

  • Nätt ring i guld & rostfritt stål.
  • Justerbar storlek. Se storleksguide nedan.
  • Connected Ring finns i rostfritt stål, rostguld och rostfritt stål och guld och rostfritt stål. 
Storlek S går från 16-18mm  Storleken M går från 17-19mm Storlek L går från 18-20mm Storleken mäts med den inre diametern i mm.

Alla våra guld- och rosa guldfärgade mönster är pläterade med en så kallad IP-plätering (Ion Plating). Detta är en avancerad pläteringsteknik som vanligtvis används i klockindustrin.
En stor fördel med jonplätering är att det är miljövänligt. Vattenförorening som orsakas av avloppsvatten elimineras helt eller hålls till ett absolut minimum.
Rostfritt stål anses vara allergivänligt för majoriteten av människor på grund av dess motståndskraft mot rost, oxidation och missfärgning.
Den perfekta metallen för långvariga smycken. Om du tar hand om dina smycken kommer dem även att passa för generationer framöver.