Resematta Sprout Travel Yoga Mat - Guru

I lager
649,00 SEK
Produktbeskrivning
En härlig lättvikts-yogamatta med kork på ovansidan och TPE undertill vilket gör den till en perfekt resekamrat. Att den dessutom är fri från giftiga
Läs mer
Produktbeskrivning

En härlig lättvikts-yogamatta med kork på ovansidan och TPE undertill vilket gör den till en perfekt resekamrat. Att den dessutom är fri från giftiga ämnen och är naturligt anti-mikrobakteriell och därför inte kräver rengöring eller användandet av matt-sprayer eller rengöringsmedel gör den ännu bättre!

Fördelen med kork är att ev svett sugs upp vilket gör att greppet blir ännu bättre även på de svettigaste klasserna utan att behöva använda en handduk. Korklagret på Sprout yogamattan absorberar inte hetta på samma sätt som gummi eller skum-mattor gör vilket gör den idealisk för träning utomhus.

Tillverkaren GURUS ger tillbaka till naturen genom att plantera ett träd via Trees For The Future för varje såld vara. Detta säkerställer att varje produkt ger tillbaka de naturtillgångar som användes för att tillverka den.

Specifikationer
Vikt: 0.7 kg
Längd: 183 cm
Bredd: 65 cm
Tjocklek: 4 mm
Material: Kork TPE (latex-fri)

Användning och skötsel
Används med fördel i fuktiga förhållanden ex i hot-yoga eller varför inte på stranden? Mattan rengör sig själv och kräver enbart att man torkar av den med en fuktig trasa då och då.