Organic premium mat, 6 mm - Yogiraj

I lager
1 299,00 SEK
Produktbeskrivning
Organic premium yoga mat är yogavärldens ekologiska favorit – tillverkad med omtanke för människan och vår planet. Den kombinerar giftfria material
Läs mer
Produktbeskrivning

Organic premium yoga mat är yogavärldens ekologiska favorit – tillverkad med omtanke för människan och vår planet. Den kombinerar giftfria material med ett fantastiskt grepp och bra stötdämpning. Denna tjockare variant ger även ett extra stöd.

Specifikationer

Vikt: 3 kg
Mått: 183 cm x 60 cm x 6 mm
Material: 100 % naturligt gummi och juteväv

Egenskaper

  • Naturfärg, inga färgämnen tillsatta
  • Giftfri, PVC-fri, klorfri
  • Biologiskt nedbrytbar
  • Överlägset grepp i vått och torrt
  • Mycket god slitstyrka och komfort
  • Hög elasticitet och motståndskraft

Skötselråd

Rengör mattan med Manduka Mat Restore eller en utspädd organisk äppelcidervinäger (50/50) och en fuktig trasa eller svamp. Vi rekommenderar ej rengöring med endast vatten då den torkar ut fortare då. Lägg inte ekomattan i tvättmaskinen och spola/skölj inte av den, det påskyndar materialets biologiska nedbrytning och kommer att förstöra din matta. Undvik att utsätta din ekomatta för stora mängder solljus. Om mattan är våt, låt den torka innan den rullas ihop. 

Särskilda hänsynstaganden

Mattan bör ej användas tillsammans med en yogahandduk med nubbar (t.ex. Skidless) eftersom dessa sliter på mattan som är gjord av organiskt material. Använd istället en bomullsmatta.

Ekologiska yogamattor har en väldigt karaktäristisk doft och att de avger denna doft är ett intyg på att de är gjorda av genuint, ekologiskt naturgummi, fritt från giftiga ämnen och kemikalier.

Vi hittade andra produkter du kanske gillar!