Organic Lite mat 4 mm - Yogiraj

I lager
Så lågt som 799,00 SEK
Produktbeskrivning
Organic Lite mat 4 mm är Yogirajs senaste tillskott! En riktig supermatta med kanongrepp som är både snäll mot dig och naturen – till riktigt bra
Läs mer
Produktbeskrivning

Organic Lite mat 4 mm är Yogirajs senaste tillskott! En riktig supermatta med kanongrepp som är både snäll mot dig och naturen – till riktigt bra pris. Den är producerad av ekologiskt naturgummi, fri från toxiner och andra skadliga ämnen, vilket gör den helt biologiskt nedbrytbar. 

Lättviktig favorit

En lättviktsmatta, vilket gör den smidig att bära med sig. Mönstret är inspirierat från det nordiska björkträdets mönster och färgen Raspberry Red/Heather Pink kan du använda på båda sidor med en ljuvlig ljusrosa färg på ena sidan. Den här mattan kommer bli din nya favorit!

Specifikationer

Mått: 183 x 61 x 0,4 cm | Vikt: 2 kg

Ekologiska yogamattor har en karaktäristisk doft och att de avger denna doft är ett intyg på att de är gjorda av genuint, ekologiskt naturgummi, fritt från giftiga ämnen och kemikalier.

Skötselråd

Rengör mattan med Manduka Mat Restore eller en utspädd organisk äppelcidervinäger (50/50) och en fuktig trasa eller svamp. Vi rekommenderar ej rengöring med endast vatten då den torkar ut fortare då.

Lägg inte ekomattan i tvättmaskinen och spola/skölj inte av den, det påskyndar materialets biologiska nedbrytning och kommer att förstöra din matta.

Undvik att utsätta din ekomatta för stora mängder solljus. Om mattan är våt, låt den torka innan den rullas ihop.