Product was successfully added to your shopping cart.
25% rabatt på mandukas hela sortiment. gÄLLER endast i helgen >>>

Om oss

YOGAGROSSISTEN - YOGASPECIALISTEN

Vi säljer tillbehören vi själva använder som yogautövare. Vi har tillbehör för såväl avancerade yogautövare som nybörjare. Vi vet att alla kan utöva yoga. 

Yogagrossisten är idag Sveriges ledande yogabutik online. Vår passion och kunskap är yoga, vilket vi bär med oss i allt vi gör. Från att själva utöva yoga till att erbjuda våra kunder marknadens främsta yogatillbehör till bästa pris. I vårt breda sortiment är vi stolta över att kunna erbjuda många ekologiska alternativ. Alla våra varor är alltid helt fria från gifter. Vårt egna märke YogiRaj är utvecklat i Sverige och tillverkat i Asien med högsta kvalitetskontroll och håller marknadens mest förmånliga pris. YogiRaj har på kort tid blivit ett mycket uppskattat och använt varumärke. Vi brinner också för att göra din shoppingupplevelse hos oss så trygg och trevlig som möjligt.

 

KONTAKTA VÅR KUNDTJÄNST:

Har du frågor gällande produkter, din order, leverans, lagersaldo eller allmänna supportfrågor? Vänligen kontakta vårt supportteam på [email protected] eller ring 010-884 8843 mån-fre kl. 10-12:00 och 13-15:00. Vår Facebooksida uppdateras och bevakas dagligen. Här kan du också ställa frågor till oss genom att skicka ett meddelande eller skriva på vår vägg så besvarar vi dig så snart vi kan. 

 

PRESS KOMMUNIKATION MARKNADSFÖRING CONTENT B2B:

Har du frågor som rör media, pr, sponsring, feedback, innehållet på sajten eller andra frågor inom kommunikation? Förslag till samarbete? Vill du bli återförsäljare av vårt yogasortiment? 

Vänligen kontakta
Kommunikationschef Caroline Louise af Ugglas
[email protected]

VD/GRUNDARE

Vill du komma i kontakt med vår VD?

Vänligen kontakta 
VD Jacob Sachs
[email protected]

 
Yogagrossisten drivs av:
The Yoga House Sweden AB
Grävmaskinsvägen 2,

241 38 Eslöv

Organisationsnummer: 559073-7713
VD Jacob Sachs
Vi innehar F-skattesedel