Produkten är lagd i varukorgen

OM OSS

YOGAGROSSISTEN - YOGASPECIALISTEN

Vi säljer tillbehören vi själva använder som yogautövare. Vi har tillbehör för såväl avancerade yogautövare som nybörjare. Vi vet att alla kan utöva yoga. 
Yogagrossisten är idag Sveriges ledande yogabutik online. Vår passion och kunskap är yoga, vilket vi bär med oss i allt vi gör. Från att själva utöva yoga till att erbjuda våra kunder marknadens främsta yogatillbehör till bästa pris. I vårt breda sortiment är vi stolta över att kunna erbjuda många ekologiska alternativ. Alla våra varor är alltid helt fria från gifter. Bland annat är vi väldigt stolta över att kunna erbjuda produkter från Yogiraj - utvecklat i Sverige och tillverkat i Asien med högsta kvalitetskontroll och håller marknadens mest förmånliga pris. Yogiraj har på kort tid blivit ett mycket uppskattat och använt varumärke. 

Vi har vårat lager i Sverige vilket innebär att vi snabbt kan skicka varor, ofta samma eller dagen efter din beställning. Varje år skickar vi varor till tiotusentals nöjda kunder, allt från privatpersoner till yogastudios, gymanläggningar, friskvårdsföretag mm med en gemensam faktor: att kunden alltid står i centrum och att vi gör vad vi kan för att just du skall känna dig nöjd med ditt köp! Vi värdesätter själva hög kvalitet och en trygg och säker köpupplevelse, varför vi är extra måna om att göra din shoppingupplevelse hos oss så trygg och trevlig som möjligt.Vare sig du precis har börjat med yoga eller drömmer om att driva din egna yogastudio så finns vi här för dig som kund genom att anpassa lösningar och produkter som är rätt för dig!

KONTAKTA VÅR KUNDTJÄNST:

Har du frågor gällande produkter, din order, leverans, lagersaldo eller allmänna supportfrågor? Vänligen kontakta vårt supportteam på [email protected] eller ring 010-884 8843 mån-fre kl. 10-12 och 13-15. Vår Facebooksida uppdateras och bevakas dagligen. Här kan du också ställa frågor till oss genom att skicka ett meddelande eller skriva på vår vägg så besvarar vi dig så snart vi kan.  

FÖRETAG/PRESS/KOMMUNIKATION/MARKNADSFÖRING/CONTENT

Vill du bli också sälja delar av vårt yogasortiment i egen butik? Har du frågor som rör media, pr, sponsring, feedback, innehållet på sajten eller andra frågor inom kommunikation? Förslag till samarbete? Vänligen kontakta vår support ([email protected]) så hjälper dem dig vidare!

Vill du komma i kontakt med vår VD? Vänligen kontakta:

VD - Jacob Sachs
[email protected]

Yogagrossisten drivs av:
The Yoga House Sweden AB
Grävmaskinsvägen 2,
241 38 Eslöv
Organisationsnummer: 559073-7713
Vi innehar F-skattesedel