Naturlig parfymroller, Lapis Lazuli 10ml - Zephorium

I lager
219,00 SEK
Produktbeskrivning
Tredje ögat – Klarhet och visionAFFIRMATION: “I see the truth. My future is calm. My past is healed and released.” Naturlig
Läs mer
Produktbeskrivning

Tredje ögat – Klarhet och vision
AFFIRMATION: “I see the truth. My future is calm. My past is healed and released.”

Naturlig parfymroller innehållande en kraftfull kombination av frankincenseolja, patchouli och homeopatisk lapis lazuli-kristall vilket sägs hjälpa oss att se klart och komma i kontakt med vår vision när det balanserar vårt tredje öga.
Rolla på handlederna för att aktivera den naturliga och koncentrerade aromaterapin.
Innehåller återfuktande aprikosolja som är naturligt antibakteriell och innehåller antioxidanter för att återställa PH-balansen i huden. Fylld med vitamin A, B, E, mineraler och potensierad kristall av lapis lazuli.
I århundraden har frankincense använts som ett hjälpmedel för att uppnå djup andlig koppling genom meditation och bön. Det hjälper till att lindra ångest, stress och bryter negativa gamla mönster. Kombinerat med den vibrerande energin av lapiz lazuli-kristall, en skyddande sten, sägs det hjälpa till att uppmuntra det tredje ögat att öppna. Tillsammans bidrar de till att förtydliga tanken och lösa konflikten.
Denna unika blandning är anpassad till ögonbrynschakrat, tredje ögat, vilket ligger i mitten av pannan och är centrum för vår uppfattning om världen. Vårt medvetande ligger i detta chakra och det är där vi ansluter till vår gudomliga vägledning. När pannchakrat är i balans ser vi tydligt och har en djup förståelse för vad vi bevittnar omkring oss och i världen. Våra tankar blir tydliga och vår vägledning är stark och livlig.
Använd när du behöver under dagen, för att landa i kroppen, sinnet och själen. Vill du använder du dig även av den tillhörande affirmationen samtidigt som du djupt andas in doften.
Kommer i en vacker färgad glasflaska om 10ml med rullbar topp.

Innehåll
Naturliga ämnen: Prunus Armeniaca (organic apricot oil), Helianthus Annuus (organic sunflower oil), Potentised Lapiz Lazuli Crystal D200 D400 in Boswelia Carterii (Frankincense Oil). Potentised Lapiz lazuli Crystal D1000 in Pogostemon Cablin (Patchouli Oil).. Naturligt förekommande möjliga allergener: Linalool, Limonene, Geranoil, Citronellol, citral.

OBS! Vi rekommenderar inte att du använder produkten om du är gravid, ammar eller känslig mot något av ämnena i innehållet. Använd inte citrusoljor i samband med exponering för solen då de är fototoxiska, med vilket innebär att de kan orsaka missfärgning av huden i starkt solljus.