Naturlig parfymroller, Emerald 10ml - Zephorium

I lager
219,00 SEK
Produktbeskrivning
Hjärtchakra - Balans och skyddAFFIRMATION: “I am in perfect balance, giving and receiving love in equal measure.”Naturlig
Läs mer
Produktbeskrivning

Hjärtchakra - Balans och skydd
AFFIRMATION: “I am in perfect balance, giving and receiving love in equal measure.”
Naturlig parfymroller innehållande en kraftfull kombination av jasminolja och homeopatisk smaragdkristall vilket sägs skydda våra hjärtan och bringa balans in i våra liv, samtidigt som det hjälper oss att balansera vårt hjärtchakra.
Rolla på handlederna för att aktivera den naturliga och koncentrerade aromaterapin.
Innehåller återfuktande aprikosolja som är naturligt antibakteriell och innehåller antioxidanter för att återställa PH-balansen i huden. Fylld med vitamin A, B, E, mineraler och potensierad kristall av smaragd.
Jasmin är en kraftfull olja som av naturen är som mest kraftfull på nätterna. Den har en upplyftande och inspirerande doft vilken kan vara berusande och används ofta för sina stimulerande egenskaper. Kombinerat med energierna från smaragden, vilken sägs öppna hjärtchakrat och tillåter den ovillkorliga kärleken att flöda in i våra liv, blir det här en unik blandning. Smaragd är ofta känd som ”stenen för framgångsrik kärlek”, att skapa stabilitet, vänskap och lojalitet i våra relationer. Medan rosenkvarts, som vi har i vår andra doft för hjärtat, fokuserar på healing och läkning, är smaragden mer till för balans, att såväl ge som att ta emot kärlek.
Använd när du behöver under dagen, för att landa i kroppen, sinnet och själen. Vill du använder du dig även av den tillhörande affirmationen samtidigt som du djupt andas in doften.
Kommer i en vacker färgad glasflaska om 10ml med rullbar topp.

Innehåll
Naturliga ämnen: Prunus Armeniaca (organic apricot oil), Helianthus Annuus (organic sunflower oil), Potentised Emerald Crystal D200 D400 D1000 in Jasminum Officinale (Jasmin Oil). Naturligt förekommande möjliga allergener: Linalool, Limonene, Benzyl Benzoate, Farnesol, Benzyl alcohol, Benzyl Salicylate, Eugenol, Geraniol, isoeugenol, Benzyl alcohol, Eugenol, Geraniol, Farnesol, Linalool, Benzyl benzoate.

OBS! Vi rekommenderar inte att du använder produkten om du är gravid, ammar eller känslig mot något av ämnena i innehållet.