sista kvar!

Naturlig parfymroller, Citrine 10ml - Zephorium

I lager
219,00 SEK
Produktbeskrivning
Solarplexuschakra – Glädje och överflödAFFIRMATION: “I am abundant in everything I ask for. I receive with
Läs mer
Produktbeskrivning

Solarplexuschakra – Glädje och överflöd
AFFIRMATION: “I am abundant in everything I ask for. I receive with gratitude.”

Naturlig parfymroller innehållande en kraftfull kombination av grapefruktolja, citron, lime och homeopatisk citrinkristall, vilket sägs bringa glädje och överflöd i våra liv, när det hjälper oss balansera vårt solarplexuschakra.
Rolla på handlederna för att aktivera den naturliga och koncentrerade aromaterapin.
Innehåller återfuktande aprikosolja som är naturligt antibakteriell och innehåller antioxidanter för att återställa PH-balansen i huden. Fylld med vitamin A, B, E, mineraler och potensierad kristall av citrin.
Grapefruktolja har en uppfriskande och uppiggande effekt på våra sinnen. Den sägs kunna påverka oss att komma ur depressiva tankar och skapa optimism till livet. Kombinerat med energierna från citrinkristallen, vilken är kristallen för överflöd och sägs attrahera välstånd i alla våra nivåer av varande och används till att rena chakran och föra tillbaka entusiasm och livsglädje, blir det här en unik blandning som sägs påverka vårt solarplexuschakra, vilket ses som vårt center för vår personliga viljestyrka.
Använd när du behöver under dagen, för att landa i kroppen, sinnet och själen. Vill du använder du dig samtidigt av den tillhörande affirmationen samtidigt som du djupt andas in doften.
Kommer i en vacker färgad glasflaska om 10ml med rullbar topp.

Innehåll
Naturliga ämnen: Prunus Armeniaca (organic apricot oil), Helianthus Annuus (organic sunflower oil), Potentised Citrine Crystal D200 in Citrus Paradisi (Grapefruit Oil). Alpha Tocopherol (Vitamin E Oil). Potentised Citrine Crystal D 400 in Citrus Limonum (Lemon Oil). Potentised Citrine Crystal D1000 in Citrus Medica (Lime Oil). Naturligt förekommande möjliga allergener: Limonene, Linalool, citral, Farnesol, Geranoil.

OBS! Vi rekommenderar inte att du använder produkten om du är gravid, ammar eller känslig mot något av ämnena i innehållet. Använd inte citrusoljor i samband med exponering för solen då de är fototoxiska, med vilket innebär att de kan orsaka missfärgning av huden i starkt solljus.