Medkänsla Intentionsarmband

Out of stock
360,00 SEK
Produktbeskrivning
Intentionsarmbanden är en perfekt present, till dig själv eller någon annan, fyllda av budskap och tanke. Bär för att det
Läs mer
Produktbeskrivning

Intentionsarmbanden är en perfekt present, till dig själv eller någon annan, fyllda av budskap och tanke.
Bär för att det är vackert eller kanske som en liten påminnelse om dagens intention, vad du vill bjuda in eller längtar efter i ditt liv just nu. Varje armband består av pärlor med, för varje intention, utvalda stenar och kristaller som sägs matcha energierna i det som respektive intention och budskap vill välkomna.

Intentionerna för detta armband är kopplade till medkänsla. För upplevelsen att lyssna på och känna med allt som lever.

Till varje armband medföljer det en utvald, och för ditt armband anpassad, affirmation samt en liten bit salviarökelse med tillhörande instruktion för hur du om du vill kan rena och aktivera ditt smycke just för dig.


Betydelse


Vi är alla ett. Med hjälp av din empati kan du förstå människor på ett djupare ordlöst plan, du kan känna med allt liv i naturen och kommunicera med hjälp av dina känslor.  

Pärlorna i armbandet för medkänsla består av pärlor av månsten för receptivitet, pärlemor för kontakten med allt levande och rosenkvarts för den ursprungliga självklara kärleken till alltet.


Specifikationer


  • Armbandet är ca 18,5 cm långt.
  • Grunden är en hållbar elastisk tråd.
  • Kan bestå av såväl släta som fasettslipade pärlor.
  • Tillverkade i Sverige.