Meditationskudde, rund - Manduka

Out of stock
Produktbeskrivning
  Fridfullhet infinner sig med din nya meditationskudde från Manduka. Det innovativa blandingen av bomull och boveteskal ger optimal
Läs mer
Produktbeskrivning

 

Fridfullhet infinner sig med din nya meditationskudde från Manduka. Det innovativa blandingen av bomull och boveteskal ger optimal stöd för ditt bäcken i sittande meditation. Du kan själv fylla på den med precis lagom mängd med ekologiskt bovete. Med det snabbtorkande ytterhöljet av eQua Plus-tyg och det resevänliga handtaget kan denna kudde hjälpa dig att finna ro i studion eller hemma.

 


Specifikationer


  • 1.9 kg, 38 x 9 cm.
  • Blixtlåset gör att du kommer åt bovetefyllningen i halva innerkudden och kan ta bort eller lägga till bovete beroende på kroppstyp och önskat stöd.
  • Avtagbart mikrofiberhölje av högsta kvalitet, gjort av det miljövänliga materialet Cocona eQua Plus, som motverkar dålig lukt.
  • Ytmaterialet är mjukt att ta på och har ett handtag för bekväm transport.
  • Kudden är stödjande men ändå mjuk nog för långa perioder av sittande meditation.
  • Lättare vikt än andra meditationskuddar -hanterbar och bärbar utan att kuddens hållfasthet eller stöd är sämre.
  • Boveteskal som kommer från en frukt och därför inte är ett sädeskorn eller en vetebaserad produkt. Personer med veteallergi bör inte ha något problem med kudden.

Användning och skötsel


Ytterhölje: Tvätta yogakudden i 40 grader med liknande färger. Torktumlas på låg värme. Använd gärna oparfymerat tvättmedel.

Innerhölje: Tål ej väta då det förstör bomull och boveteskal.


Miljö


Ytterhöljet är av microfiber och återanvänt kokosnötsskal som annars skulle gått till avfall. Genom en patenterad process blandas det sedan med mikrofibertyget.

Innerhöljet är gjort av naturmaterial: bomull och ekologiska boveteskal.