Product was successfully added to your shopping cart.
ANDRA ADVENTSERBJUDANDE!  EKOLOGISKA YOGAMATTOR FRÅN YOGIRAJ - NU ENDAST 599 KR!

Meditationskudde, halvmåneformad - yogiRAJ

En meditationskudde avlastar kroppen i sittande ställningar och kan bidra till en behagligare meditationsstund. yogiRAJs halvmåneformade meditationskudde är populär då den lutar en aning och ger ett utökat stöd för benen.Tillgänglighet: I lager

379,00 kr

* Obligatoriska fält

Mängdrabatt

Blanda fritt bland Yogirajs produkter
och få mängdrabatt
10%
10%
6+ produkter
20%
20%
12+ produkter
30%
30%
18+ produkter
Rabatten dras automatiskt i kassan
Detaljer

 

Vår halvmåneformade meditationskudde fyller samma funktion som en traditionell, rund kudde, men lutar en aning, vilket säkerställer att bäckenet är högre upp än knäna och ger mer stöd för dina lår. Många upplever denna ställning som mer bekväm. Vidare är den ungefär två tredjedelar så stor som en rund kudde, vilket gör den något lättare och enklare att förvara och transportera. Kudden är veckad för extra hållbarhet och är fylld med naturlig bovetefyllning som formar sig perfekt efter din kroppsform och samtidigt ger dig en stabil plattform att sitta på. Kudden har ett bekvämt handtag för enkel transport och en dold dragkedja så att du kan lägga till eller ta bort bovetefyllning för att justera höjden så att den passar just dig.

 


Specifikationer

  • Fodral i 100 % ekologisk bomull.
  • Sydd med dubbel tråd för extra slittålighet i sömmarna.
  • Försedd med bärhandtag.
  • Fyllning av 100 % rengjord ekologisk och utvald bovete, som odlas utan användning av bekämpningsmedel eller konstgödsel. Värmebehandlat för att säkra att det inte finns några insekter.
  • Färger: Svart, röd, blå, beige, orange.
  • Vikt: 2,4, Diameter: 42 cm Höjd: 17 cm