Mattrengöringssprej All-Purpose Mat Wash Refill 95 cl/32 oz. - Manduka

Out of stock
Produktbeskrivning
  Detta allrengöringsmedel för yogamattor rekommenderas för alla mattor i Manduka PRO-serien. Mandukas All-Purpose Mat Wash är en ekologisk
Läs mer
Produktbeskrivning

 

Detta allrengöringsmedel för yogamattor rekommenderas för alla mattor i Manduka PRO-serien. Mandukas All-Purpose Mat Wash är en ekologisk rengöringsvätska med eteriska oljor särskilt utformad för att hålla din yogamatta ren desinficerad och väldoftande. Den är fosfatfri biologiskt nedbrytbar och innehåller ingen alkohol eller andra uttorkande ingredienser som försämrar din matta. Mat Renew innehåller citronsyra för att neutralisera hårt vatten positivt laddade katjoniska surfaktanter som drar till sig smuts och eteriska oljor med bakteriedödande och terapeutiska egenskaper.


Lavender: Lätt fräsch och lugnande. Innehåller eterisk lavendelolja. Avslappnande minskar oro nervositet huvudvärk och rastlöshet.

Gingergrass: Strålande varm och jordig. Innehåller eteriska oljor från rosengeranium muskatellsalvia och ingefärsgräs. Minskar stress och ger energi.

Citrus: Citrus söt och blommig. Innehåller eteriska oljor från bergamot olibanum och patchouli. Känslomässigt upplyftande minskar spännigar och oro.

 


Specifikationer


  • Naturligt desinficerande (antibakteriell).
  • Neutraliserar hårt vatten.
  • Positivt laddade katjoniska surfaktanter som drar åt sig och binder smuts.
  • Innehåller eteriska oljor som är naturligt bakteriedödande och ger välmående.
  • Biologiskt nedbrytbart.
  • Certifierat ekologisk.
  • Fosfatfri.
  • Fri från kemikalier.

Användning


Daglig rengöring: Spreja ungefär 20 gånger direkt på mattan. Torka av mattan med en fuktig trasa. Lufttorka före hoprullning och användning.

Djuprengöring: Spreja ungefär 55 gånger direkt på mattan och låt verka i 3-5 minuter. Använd en fuktig trasa och skrubba ytan för att avlägsna smuts och fläckar. Torka av mattan med en ren trasa. Lufttorka före hoprullning och användning.

*OBS! Mandukas mattrengöringssprej är vattenbaserad och kan frysa under transport eller efter leverant i extremt låga temperaturer. Därför bör flaskan förvaras inomhus. Om sprejen ändå fryser är det ingenting att oroa sig för. Den kommer att tina inomhus och vara färdig att använda.