Lunchväska LUNCH BAG, BLACK - The Organic Company

Out of stock
189,00 SEK
Produktbeskrivning
Lunch Bag - The Organic Company: En smart och elegant lunchväska tillverkad i kraftigt canvastyg av ekologisk GOTS-certifierad bomull. Lunchväskan
Läs mer
Produktbeskrivning
Lunch Bag - The Organic Company: En smart och elegant lunchväska tillverkad i kraftigt canvastyg av ekologisk GOTS-certifierad bomull. Lunchväskan från The Organic Company är designad och framtagen för att du enkelt ska kunna förvara och ta med dig din lunch på ett smidigt sätt. Lunchväskan har en platt botten som ger gott om förvaringsutrymme. Lunchväskan kan förslutas med bandet som sitter fast i en ögla på påsens baksida. Bandet läggs runt om lunchväskan när sidorna har vikits ner och stängs med hjälp av två tryckknappar, bandet går att plocka av helt om man så önskar eller vid tvätt. The Organic Company har en ärlig, öppen och ambitiös vilja att förändra och göra skillnad. De tillverkar alla sina produkter i 100 % GOTS certifierad bomull och de har utvecklat en mångsidig samling av ekologiska textilprodukter för hemmet som omfattar textilier för bad, kök och barn. De har även tillverkat vackra filtar och smarta förvaringslösningar i tyg. Deras design är enkel och skandinavisk med fokus på funktion och kvalitet. The Organic Company är Köpenhamns-baserat och deras värderingar omfattar: kvalitet, snygg design och respekt för människor och natur. Färg: Svart Storlek: 30 cm x 39 cm x 12 cm. Material: Tillverkad i 100 % ekologisk bomull. Produkten är certifierad genom GOTS och Soil Association. Designad i Danmark och tillverkad i Indien. Eko-Fakta: Alla produkter från The Organic Company är tillverkade av ekologisk bomull, och sedan 2010 är alla produkter certifierade med den internationella ekologiska etiketten GOTS (Global Organic Textile Standard). Denna standard garanterar konsumenten att alla tyger är ekologiska och att en mängd internationella rättigheter för de anställda är uppfyllda samt att inga giftiga, cancerframkallande eller förorenande kemikalier används i produktionen. Omfattande kontroller görs av ett oberoende certifieringsorgan, som övervakar och testar varje del av produktionskedjan – den ekologiska bomullen, spinneri, färgning och importen kontrolleras. Skötselråd: Tvättas i maskin på 60 grader.
Vi har just nu tekniska problem med vår Klarna-integration. Snälla maila din order och personummer till [email protected] så hjälper vi dig manuellt.