Hårvård

Alla hårtyper behöver den bästa sortens hårvård. Oavsett om du har rakt, kort, långt, lockigt, torrt eller frissigt hår. Med rätt hårvård får ditt hår näring, skydd och en naturlig lyster. Här hittar du massor av olika naturliga hårprodukter för att styla eller behandla ditt hår på ett skonsamt och bra sätt.

Vi har hårvårdsprodukter som schampo, balsam, hårinpackningar, ekologisk hårfärningsmedel och mycket mer för alla sorters hår. Dessutom har vi stylingprodukter som hårvax, återfuktande hårserum, glansgivande ayurvedisk hårolja och utredande leave in-balsam.

Genom att använda vår filterfunktion kan du hitta allt du behöver för en hårdvårdsrutin som passar just dig och din hårtyp. En daglig hårvårdsrutin med ett återfuktande schampo, ett utredande balsam och ett näringsgivande hårserum ger dig de bästa förutsättningarna för ett hälsosamt och välmående hår. I vårt breda sortiment finns hårprodukter från flera ledande varumärken som Källans Naturprodukter, Tints of Nature, Finn och Gunnar, Urtekram och många fler.

291 artiklar

Page
per page
Sätt fallande sortering
 1. Resekit Rose
  fåtal kvar!
  Resekit Rose
  Special Price 251,60 SEK Regular Price 296,00 SEK
 2. Moroccan Argan Oil Restorative Treatment Conditioner 200ml
  Special Price 124,10 SEK Regular Price 146,00 SEK
 3. Balsam 2500 ml
  fåtal kvar!
72/291 produkter
Ladda fler produkter