Hårvård

Alla hårtyper behöver den bästa sortens hårvård. Oavsett om du har rakt, kort, långt, lockigt, torrt eller frissigt hår. Med rätt hårvård får ditt hår näring, skydd och en naturlig lyster. Här hittar du massor av olika naturliga hårprodukter för att styla eller behandla ditt hår på ett skonsamt och bra sätt.

Vi har hårvårdsprodukter som schampo, balsam, hårinpackningar, ekologisk hårfärningsmedel och mycket mer för alla sorters hår. Dessutom har vi stylingprodukter som hårvax, återfuktande hårserum, glansgivande ayurvedisk hårolja och utredande leave in-balsam.

Genom att använda vår filterfunktion kan du hitta allt du behöver för en hårdvårdsrutin som passar just dig och din hårtyp. En daglig hårvårdsrutin med ett återfuktande schampo, ett utredande balsam och ett näringsgivande hårserum ger dig de bästa förutsättningarna för ett hälsosamt och välmående hår. I vårt breda sortiment finns hårprodukter från flera ledande varumärken som Källans Naturprodukter, Tints of Nature, Finn och Gunnar, Urtekram och många fler.

303 artiklar

Page
per page
Sätt fallande sortering
 1. Resekit Rose
  282,00 SEK
 2. Argan oil inpackning 150ml
  fåtal kvar!
 3. Balsam 2500 ml
  fåtal kvar!
  Balsam 2500 ml
  318,00 SEK
 4. Schampo 500ml
  115,00 SEK
 5. Balsam 500ml
  224,00 SEK

303 artiklar

Page
per page
Sätt fallande sortering