Diffusers

Förgyll din vardag med aromaterapi som ökar luftfuktigheten och tillför hälsopositiva effekter med våra diffusers. Genom aromatiska eteriska oljor som extraheras ur blommor, träd och buskar kan vi få ett väldoftande hem som ökar välbefinnande. Att dofter har en välgörande effekt på människor har vi vetat om länge och genom att köpa en diffuser kan du själv uppleva hur olika dofter kan skänka dig avslappning eller energi. En aroma diffuser låter oss sprida dessa doftämnen på ett sätt som både är säkert och effektivt.

Det finns olika typer av aroma diffusers och en del är mer avancerade än andra. Man kan till exempel hitta elektriska diffusers som sprider doften på ett säkert och effektivt sätt. Det finns även enklare och billigare varianter av diffusers som kan passa om man har en liten budget. Dessa fungerar genom att ett levande ljus, som till exempel ett värmeljus, värmer upp vatten och den eteriska oljan.

En tredje variant är en reed diffuser. I en sådan värms ingenting upp, utan doftolja och vatten blandas i en flaska. Träpinnar suger upp blandningen och sprider sedan doften runt hela rummet. Du hittar flera olika varianter i olika färger och utformningar här.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.