Kroppsolja Tridoshic Treat - OHLI

Out of stock
299,00 SEK
Produktbeskrivning
Tridoshic Treat – tridoshic kroppsolja, för alla hud typer   100 ml  Kroppsolja inspirerad av ayurvedisk vetenskap. Detta
Läs mer
Produktbeskrivning

Tridoshic Treat – tridoshic kroppsolja, för alla hud typer   100 ml 

Kroppsolja inspirerad av ayurvedisk vetenskap. Detta är en blandning av OHLI ayurveda terapeut Haris 20-åriga erfarenheter och bästa naturliga ingredienser från Indien och Europa med en mängd av tillagd bra karma. 

Produktegenskaper:

Den här botaniska blandningen av 5 element är skapad enligt ayurvediska principer för att glädja alla dina doshor. Produkten återfuktar, ger näring, stabiliserar sinnet, ökar blodcirkulationen, aktiverar lymfaktivitet, och minskar stress. E-, A-, D- och B-vitaminrik blandning ger näring åt huden på djupet, bidrar till att jämna ut ärr, samt återskapar elasticitet.

Vitamin E, som finns i mandeloljan, föryngrar huden. Tillsammans med fettsyror hjälper den att återskapa elasticitet samt aktiverar cellförnyelsen. Sesamoljans anti-inflammatoriska egenskaper hjälper till att bota lättare bakteriella hudinfektioner samt att minska mindre ärr. Tack vare antioxidanten sesamol, kämpar sesamoljan aktivt mot hudens åldrande.  

Genom massage kan oljeblandningen hjälpa att rensa ut kroppens toxiner. Linol- och palmitinsyror som finns naturligt i oljan, är rika på koppar, mangan, calcium och magnesium. Tack vare mängden av naturliga antioxidanter i blandningen, kan dessa absorberas lättare av huden och kan därmed på ett effektivare sätt ge nödvändig näring och mjukhet åt huden. 

De eteriska oljor som ingår är utvalda för att lugna sinnet, aktivera hjärnaktiviteten, minska stress och har lätta antiseptiska egenskaper. 

Användning: Unna dig en lugn stund före eller efter det dagliga tvättandet. Applicera olja på hela kroppen med långa rörelser på lemmarna och cirklande rörelser på leder, bröst och mage. Enbart för utvärtes bruk.

Innehåll: Organisk mandelolja, organisk sesamolja

Eteriska oljor av: citron, lavendel, rosmarin, sandelträ 

PRODUKTEN ÄR HANDGJORD I SMÅ MÄNGDER MED KÄRLEKSFULL OMSORG. DEN HAR INTE TESTATS PÅ DJUR UTAN PÅ FAMILJ, VÄNNER OCH TROGNA KUNDER.