Inversionsstol Trainer Classic - FeetUp

Out of stock
Produktbeskrivning
FeetUp ® Trainer gör att du kan träna inversioner på ett säkert och stabilt sätt, utan att belasta nacken eller
Läs mer
Produktbeskrivning

FeetUp ® Trainer gör att du kan träna inversioner på ett säkert och stabilt sätt, utan att belasta nacken eller ryggraden. Att komma upp i huvudstående position med FeetUp® Trainer är väldigt lätt, så att även yoga-nybörjare kan njuta av fördelarna med det så kallade "asanornas kung".

Erfarna yogis kommer också att kunna ha glädje av att variera sin yogapraxis på många nya sätt med FeetUp® Trainer, som att lägga till extra kroppsviktsövningar och hitta sin inre balans efter att ha skördat fördelarna med en komplett träning.

 "Enligt min mening är FeetUp® Trainer det säkraste och mest kreativa sättet att träna inversioner, och det kan hjälpa dig att ta din yogapraxis till en ny nivå."
- Dr Patrick Broome

Specifikationer

FeetUp® Trainer är tillverkad av flera lager bokskog och en mjuk vegansk läderkudde, och erbjuder en generös säng för axlarna, vilket ger maximal komfort och säkerhet medans du är inverterad. Stolen är väldigt lätt att demontera och ta på sig resan, eller att stapla och förvara i hemmet eller på yogastudion.

  • Ram: Bokträ, flerskiktat.
  • Fyllning: återvunnet skum
  • Överdrag: Veganskinn
  • Stapelbar
  • Mått (LxBxH): 64 x 40 x 40 cm
  • Patenterad!
  • Konstruerad i Tyskland och tillverkad i EU

Säkerhet 
Ramen är solidt tillverkad av flerskikts bokträ
Maximal bärkraft: 0.900 kg (testad vid Tekniska Universitetet i Braunschweig)

I paketet medföljer en FeetUp®-övningsposter som visar mer än 100 yoga och träningsövningar som kan du träna med din FeetUp® Trainer. Medföljer även en 
konstruktionsmanual och verktyg (montering tar bara 5 minuter)

JUST NU LÄNGRE LEVERANSTIDER PGA LAGERFLYTT. LÄS MER HÄR