sista kvar!

Huvud & Hårolja Hair Harmony - OHLI

I lager
239,00 SEK
Produktbeskrivning
Hair Harmony – tridoshic hår och huvud olja för alla hår typer 50 ml   Hårolja inspirerad av ayurvedisk
Läs mer
Produktbeskrivning

Hair Harmony – tridoshic hår och huvud olja för alla hår typer 50 ml  

Hårolja inspirerad av ayurvedisk vetenskap. Detta är en blandning av OHLI ayurveda terapeut Haris 20-åriga erfarenheter och bästa naturliga ingredienser från Indien och Europa med en mängd av tillagd bra karma. 

Produktegenskaper: Den här blandningen håller din tankeförmåga klar samt stressen långt borta. De noggrant utvalda växternas egenskaper bidrar till en lugnare sömn, minskar mjäll och skapar friskare hår. Kokosolja fungerar som utmärkt balsam och hjälper till att återskapa hårets protein, ökar elasticitet samt stimulerar hårväxten. Neem olja återfuktar håret och skapar hälsosammare hårbotten. Brahmi, som innehåller kväveoxider, håller hjärnaktiviteten igång och genom att minska kortisolnivåerna minskar också stressen. Den tillsatta indiska krusbären Amla, fungerar som extra näring för håret och motverkar hårets grånande.

Användning: Unna dig en mysig, lugn stund och massera 1-2 tsk olja först i hårbotten, sedan i resten av håret. Behåll oljan på i minst 15 minuter men ännu bättre över natten, därefter tvätta håret som vanligt. Observera att kokosolja blir hård vid lägre temperaturer. För att återskapa oljans flytande form, värm flaskan t.ex. under varmt vatten och skaka före användning. Enbart för utvärtes bruk.

Innehåll: Organisk kokosolja, neem olja, citron, flaskkurbits, brahmi, amla, koriander 

PRODUKTEN ÄR HANDGJORD I SMÅ MÄNGDER MED KÄRLEKSFULL OMSORG. DEN HAR INTE TESTATS PÅ DJUR UTAN PÅ FAMILJ, VÄNNER OCH TROGNA KUNDER.