Yogadagbok Dailygreatness Journal: A Practical Guide for Consciously Creating Yo

Out of stock
469,00 SEK

översikt

Ny och förbättrad andra utgåva!

Hur vi startar våra dagar avgör hur vi tillbringar våra dagar. Hur vi tillbringar varje dag avgör vår framtid. Vad är då viktigare än att börja och avsluta varje dag med tydliga mål, en positiv, fokuserad inställning samt medveten reflektion?

Du har säkert läst en miljon böcker om självhjälp , men hur ska du tillämpa dessa idéer och göra varaktiga förändringar? “Dailygreatness Journal: A Practical Guide for Consciously Creating Your Days”, kombinerar en årlig dagbok med mål, tidsplanerare, och dagliga verktyg för självbehärskning. Den är utformad för att användas dagligen under hela kalenderåret. Dagsplanerna guidar dig till att bilda sunda vanor genom de åtta dagliga stegen av meditation och visualisering, avsikter, mål, tacksamhet, självkännedom, motion, inspirerande handlingar och inspiration. Vecko- och kvartalsplanerna hjälper dig att hålla dig engagerad, ansvarstagande och motiverad.

Boken ger en årlig överblick som lyfter fram dina framgångar och nya möjligheter inför det kommande året. Varje steg lägger grunden för att uppnå självbehärskning, nå dina mål, hitta och följa ditt syfte. Boken är flexibunden, vilket gör den robust och tålig men ändå lätt i vikt. Den släta ytan gör det till ett nöje att hantera den och den vackra designen, med de 432 fyrfärgade sidorna, kommer att inspirera dig att använda den ofta. Lätt att skriva i och med två sidenbandsmarkörer för att du lätt ska hitta i boken. Varning! Om denna dagbok används varje dag kan den radikalt förändra och forma ditt öde!

Boken är skriven på engelska.