Yogadagbok Daily Greatness Business Planner: An Actionable Plan for Expanding Yo

Out of stock
469,00 SEK

Obs!

Bokens datum har utgått, men är full av inspiration!


Detta är förmodligen den mest omfattande och fantastiska affärsplaneraren på marknaden just nu.
Detta är också det senaste tillskottet i Daily Greatness-serien och är ett måste för din verksamhet 2015 och därefter. Omfattar allt du behöver för att lyckas i din verksamhet under det kommande året. Den hjälper dig att uppgradera ditt tänkande samtidigt som den hjälper dig att träffa din årliga affärsmål.

Den består av en unik kombination av en FN-daterad årliga planerare (du kan börja när som helst), finans- och budgetkalkylblad, mål, åtgärder, tidsbokning och de bästa personliga utvecklingsverktygen. Med sin enkla, dagliga, veckovisa struktur blir denna planererare ett kraftullt vertyg som kommer att stödja dig i att skapa vanor som en "Peak Performer".

Designad för att ge optimalt fokus, personlig utveckling och organisation, kommer de veckovisa sidorna vägleda dig i att bilda utmärkta tänkande vanor och samtidigt vidta åtgärder efter dina viktigaste prioriteringar. Med sina inspirerande veckovisa incheckningar, utmaningar och planerare håller denna dig stadigt på vägen mot dina mål medan 90-dagarincheckningarna utmanar och håller dig engagerad, ansvarsfull och motiverad. Varje steg hjälper dig att vara trogen ditt syfte som företagare, att nå dina mål, utöka ditt sinne och få ditt företag att blomstra.

Det flexibundna omslaget gör planeraren hållbar men ändå lätt. Den släta matt ytan gör den till ett nöje att hålla och bläddra i och den vackra samt unika designen kommer att inspirera dig att använda planeraren ofta. Starta dagen med Daily Greatness Business Planner! Den gör dina dagar nya och spännande, medan den hjälper dig att uttnytja din tid på ett effektivt, så att du kan vara det bästa entreprenör du kan vara.


Egenskaper

- Vecka-till-en-View Planner
- En sida med Affärsplanen
- Business Vision Planner
- Omfattande Goal Planning System
- Incheckningar för varje vecka, kvartal och år 
- 90 Day Business Challenges
- Veckovis prioriterings planerare
- Veckovis action planerare
- Inspirerande citat
- Vecko- och kvartalsmålplanerare
- Ekonomi och budget kalkylblad