Body Lotion Med Probiotika, 150 ml - Nea Of Sweden

Out of stock
249,00 SEK

Beskrivning

Dr Sannas Body Lotion innehåller bl.a. Probiotika, Broccoli fröolja och Omega 3-6-9. En mjuk och skön Body Lotion som har närande och återfuktande egenskaper med en upplyftande doft av lavendel, apelsin och bergamott.

Kan också användas som lättare återfuktning i ansiktet.


Denna mjuka och fina Body Lotion innehåller bl.a. ekologisk broccolifröolja, kokosolja och tistelolja som gör huden mjuk och smidig samtidigt som huden återfuktas och ges skydd mot uttorkning hela dagen.

Kombinationen av olika fettsyror (Omega 3, 6 och 9) och fuktgivare hjälper till att återfukta huden på djupet. Probiotika innehåller peptider som hjälper att hålla en bra fuktbalans i huden.

Kokosolja absorberas lätt av huden och har mjukgörande och återfuktande egenskaper. Den består till största delen av mättade fettsyror som hjälper till att behålla fuktigheten i huden. Kokosolja klassas som en fet olja vilket gör att den har egenskapen att göra huden mjuk och smidig och ger huden en nästan pärlemor skimrande effekt.
Laurinsyra, kaprylsyra och kaprinsyra är fettsyror som skyddar huden med sina naturliga antimikrobiella egenskaper.

Broccolifröolja har en ovanlig sammansättning av fettsyror. Den är rik på erukasyra, en enkelomättad Omega 9-fettsyra som mjukgör, verkar utslätande och skyddar huden från uttorkning. Oljan absorberas snabbt av huden och ger en len och mjuk känsla.

Tisteloljan är den vegetabiliska olja som innehåller störst mängd av omega 6 fettsyran linolsyra, essentiell fettsyra som spelar en särskilt viktig roll för att överhudens barriärskydd ska fungera normalt. Torr hud lider ofta brist på fleromättad linolsyra.
Tistelolja är en torr olja som snabbt absorberas av huden.

Innehåll Dr Sannas Body Lotion 150 ml: 
*Aqua, (vatten)

**Cocos Nucifera Oil (kokosolja, innehåller höga halter av capric, lauric och caprylic acid som mjukgör huden utan att den känns fet)
** Carthamus Tinctorius Seed Oil (tistelolja, innehåller en hög halt av linolsyra (Omega-6) en torrare olja som går ner på djupet och främjar hudens elasticitet)
** Glycerin (växtbaserad palmoljefri fuktgivare)
** Brassica Oleracea Italica Seed Oil (broccolifröolja innehåller en hög halt av erukasyra (Omega-9) och går ner i djupet av huden, verkar utslätande & återfuktande 
** Cetearyl Olivate (del av emulgator från italiensk olivolja, återfuktande egenskaper)
** Lactobacillus Ferment (fermenterad probiotika, konserverande egenskaper med samma teknik som kimchi. Lactobaillus har också återfuktande egenskaper
* Sorbitan Olivate (del av emulgator från italiensk olivolja, återfuktande egenskaper
* Myrica Cerifera Fruit Wax (vas från hand plockade myrica bär, skyddar huden mot yttre uttorkning och lägger sig som en skyddande barriär på huden
* Xylitylglucoside (del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. Mycket potent fuktgivare)
Sodium Dehydroacetate (milt konserverings medel, saltmolekyl. Godkänd av Natrue, ECOCERT, Cosmos)
* Anhydroxylitol (del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. Mycket potent fuktgivare)
* Tocopherol (E-vitamin, gör att fetterna inte oxiderar, GMO-fri)
* Acacia Senegal Gum (naturlig förtjockare, gör krämen smidig att smörja på huden) 
* Xanthan Gum (naturlig förtjockare, gör krämen smidig att smörja på huden)
* Xylitol (del av fuktgivare, utvinns ur bark, ökar cirkulationen och vattenreserverna i huden. Mycket potent fuktgivare) 
* Lavandula Angustifolia Oil (eterisk lavendel olja)
** Citrus Sinensis Peel Oil (eterisk apelsinolja)
** Citrus Aurantium Bergamia Peel Oil (eterisk bergamottolja)
* Helianthus Annuus Seed Oil (solrosolja, del av E-vitamin)
* Malic Acid (äppelsyra, håller PH-balansen i lotionen)
"Limonene, "Linalool, "Citral (del av eterisk olja)
** Ekologisk  * Naturlig  " Del av eterisk olja