Product was successfully added to your shopping cart.
18/12 SISTA BESTÄLLNINGS DAGEN INNAN JUL  | EKOLOGISK YOGAMATTA NU ENDAST 599 KR!

Varmt välkommen till Sveriges största yogagrossist - för liten som stor


Vi finns för dig som är yogalärare, studioägare eller har annan typ av verksamhet inom yoga. Kanske är du nyutbildad yogalärare med drömmar om egen verksamhet, kanske är det dags att utöka din redan blomstrande studio med en tillhörande butik för dina kunder eller kanske är du ett större gym eller SPA. Vi har försett Yogasverige med yogamattor och tillbehör sedan 2009. Våra återförsäljare är mycket värdefulla och uppskattade och vi ser fram emot att fortsätta utveckla Yogasverige tillsammans med dig!

VI ERBJUDER

- Rabatt från första ordern - inga volymkrav

- Snabba leveranser

- Snabb, proffsig och personlig service via telefon, mail eller personliga möten

- Vårt unika återförsäljarprogram med rabatter, events, nyhetsbrev, exponeringsmöjligheter i sociala medier, egen webbshop och mycket annat

- Individuella lösningar som längre kredittider så att du hinner sälja och få betalt innan du betalar oss

- Sveriges bredaste sortiment inom yogamattor och tillbehör

- Yogiraj - vårt egna varumärke som alltid är fritt från gifter, och ofta ekologiskt

- Internationella ledande yogamärken som Manduka, Liforme och många fler

KONTAKTA OSS

Vill du beställa direkt? Maila till [email protected]

Har du frågor kring vårt sortiment, leveranser eller annat? Maila vår supportstjärna Amanda på [email protected] eller ring på 010-884 8843 vardagar kl 10-12 och 13-15. 

Här kan du anmäla dig att bli återförsäljare

Försäljningsansvarig är Caroline Louise af Ugglas

[email protected]

NORSKA FÖRETAGSKUNDER

Vi är momsregistrerade i Norge vilket innebär att vi kan hjälpa norska företagskunder med importklareringen och tullhantetingen. Vill du beställa från Norge vänligen maila [email protected]

TILLSAMMANS UTVECKLAR VI YOGASVERIGE

Växer du, växer vi. Alla älskar vi yoga och känner väl till dess många fördelar. Tillsammans kan vi få fler att yoga och må bra. Vi vill även hjälpa din verksamhet att må bra och växa. Vi stöttar dig längs vägen och bistår med råd om vilka produkter som kan passa bäst för din verksamhet och hur du ökar din försäljning. Tveka inte att kontakta oss i små och stora frågor, vi älskar att ha kontakt med våra återförsäljare och ser oss som samarbetspartners i en snabbväxande och välmående bransch. Vi har flera hundra tusen mottagare i våra sociala mediekanaler. Låt oss hjälpa dig att synas och växa genom att t ex göra reportage och skriva om dig och ditt yogaföretag. Vi erbjuder dig ett återförsäljarprogram utöver det vanliga. Vi vill ge dig mer! Låt oss tillsammans utveckla Yogasverige - Be good, do good, feel good.