Produkten är lagd i varukorgen

Varmt välkommen till Sveriges största yogagrossist - för liten som stor

Yogagrossisten strävar alltid efter att erbjuda alla våra kunder bra priser oavsett hur mycket man handlar. Är du intresserad av att köpa större volymer så handlar du varor till rabatterade priser enkelt på vår storpacksida.

I tillägg erbjuder vi dig som yogalärare, studioägare eller med annan typ av verksamhet inom yoga möjligheten att ansöka om att delta i vårt återförsäljarprogram. Kanske är du nyutbildad yogalärare med drömmar om egen verksamhet, kanske är det dags att utöka din redan blomstrande studio med en tillhörande butik för dina kunder eller kanske är du ett större gym eller SPA. Vi har försett Yogasverige med yogamattor och tillbehör sedan 2009.

Oavsett behov och storlek så är våra företagskunder mycket värdefulla och uppskattade och vi ser fram emot att fortsätta utveckla Yogasverige tillsammans med dig!

VI ERBUDER:

- Rabatt från första ordern - inga volymkrav

- Snabba leveranser, ofta med leverans från vårt lager i Sverige inom 24h

- Snabb, proffsig och personlig service via telefon, mail eller personliga möten

- Unika rabatter, events, nyhetsbrev, exponeringsmöjligheter i sociala medier, egen webbshop och mycket annat

- Individuella lösningar som längre kredittider så att du hinner sälja och få betalt innan du betalar oss

- Sveriges bredaste sortiment inom yogamattor och tillbehör

- Återförsäljarpriser på Yogiraj - vårt egna varumärke som alltid är fritt från gifter, och ofta ekologiskt

- Kraftiga rabatter på internationella ledande yogamärken som Manduka, Jade, Liforme och många fler

KONTAKT

Vill du beställa direkt? Maila till [email protected]

Har du frågor kring din beställning, vårt sortiment, leveranser eller annat? Maila våra supportstjärnor på [email protected] eller ring på 010-884 8843 vardagar kl 10-12 och 13-15. 

Här kan du ansöka om att bli återförsäljare

Försäljningsansvarig är Caroline Louise af Ugglas

[email protected]

010-333 33 03

NORSKA FÖRETAGSKUNDER

Vi är momsregistrerade i Norge vilket innebär att vi kan hjälpa norska företagskunder med importklareringen och tullhantetingen. Vill du beställa från Norge vänligen maila [email protected]

TILLSAMMANS UTVECKLAR VI YOGASVERIGE!

Växer du, växer vi. Alla älskar vi yoga och känner väl till dess många fördelar. Tillsammans kan vi få fler att yoga och må bra. Vi vill även hjälpa din verksamhet att må bra och växa. Vi stöttar dig längs vägen och bistår med råd om vilka produkter som kan passa bäst för din verksamhet och hur du ökar din försäljning. Tveka inte att kontakta oss i små och stora frågor, vi älskar att ha kontakt med våra återförsäljare och ser oss som samarbetspartners i en snabbväxande och välmående bransch. Vi har flera hundra tusen mottagare i våra sociala mediekanaler. Låt oss hjälpa dig att synas och växa genom att t ex göra reportage och skriva om dig och ditt yogaföretag. Vi erbjuder dig ett återförsäljarprogram utöver det vanliga. Vi vill ge dig mer! Låt oss tillsammans utveckla Yogasverige - Be good, do good, feel good.