All-round yoga mat, 4 mm, 183 cm - Yogiraj

I lager
Så lågt som 299,00 SEK
Produktbeskrivning
Klassisk yogamatta som passar lika bra för nybörjare som för vana yogis. All-round mat är även en mycket populär matta på yogastudios. All-round yoga
Läs mer
Produktbeskrivning

Klassisk yogamatta som passar lika bra för nybörjare som för vana yogis. All-round mat är även en mycket populär matta på yogastudios. All-round yoga mat lever länge och har ett grepp som förbättras med tid och användning. En matta för alla yogis och lätt att bära med till yogaklassen.

Egenskaper

Pålitlig, slittålig och lättskött Rengöring: Tvätta i 30 grader maskin eller torka av med en våt trasa. Hängtorka eller rulla in i en handduk för att suga upp fukt.

Specifikationer

Vikt: 1,1 kg

Mått: 183 cm x 61 cm x 4 mm

Material: Giftfri PVC av hög kvalitet

Yogiraj tipsar - mattans grepp

Ett bra grepp på yogamattan hjälper till att utföra och hålla positioner. Ett bra grepp är också något som upplevs olika från person till person. Det kan bero på allt från erfarenhet, teknik, handkräm eller hur svettig man blir om händerna. Vad som dock gäller för de flesta yogamattor är att de får bättre grepp efter en tids användning. En yogamatta behöver helt enkelt yogas in lite.

Så ge din nya yogamatta lite tålamod och kärlek. Ge mattan en chans att utvecklas till din bästa yogakompis och tack för att du bidrar till ökad hållbarhet och en bättre planet.