Product was successfully added to your shopping cart.

6 x Yogamatta Sthira 5 mm Yogiraj

"Här snackar vi supergrepp, bäst i klassen!" säger Metro Modes yogatestpanel som utsåg Sthira 5 mm till bästa yogamattan 2016. 


Sthira är designad att suga upp svett och transportera bort fukt, så oavsett hur svettig du blir så hittar du greppet. Med denna ultraabsorberande premiummatta kan du göra även de mest krävande asanas dagligen! Liksom alla våra mattor helt fri från gifter. Här i ett förmånligt 6-pack.

Tillgänglighet: I lager

2 620,00 kr

* Obligatoriska fält

Produktbeskrivning
Detaljer

Sthira är sanskrit för "steady, fixed, firmness, patient, peaceful".                

"Cultivating sthira requires a connection to the earth beneath us - a sense of grounding and rooting." (källa: Yoga-Abode)

Vi vill gärna uppmuntra våra kunder att göra en regelbunden praxis, så vi har utformat denna ultraabsorberande yogamatta så att du kan göra även de mest krävande asanas dagligen. Den är designad för att suga upp svett och transportera bort fukt - oavsett hur svettig du blir, så kan du alltid hitta ett grepp.

Med Sthira 6-pack kommer du att kunna erbjuda en yogamatta med ett exceptionellt grepp i studion. Sthira kan även beställas med öljetter för praktisk upphängning på yogastudios eller gym. Kontakta [email protected] för detta utförande. Vi har även matthängare som passar till öljetterna.
Material

Tunt toppskikt av slitstarkt polyuretan transporterar bort svett och absorberar fukt för att hjälpa dig att få ett grepp.

Tjockt underskikt av giftfri pvc dämpar dina händer, fötter och leder som är i mattan (t ex höfter och knän).

Fri från latex. Alla våra mattor av pvc är certifierat giftfria av oberoende laboratorium; de innehåller varken ftalater, AZO, DOP eller tungmetaller.

Skötsel

Torka din yogamatta med varmt tvålvatten eller blöt trasa efter en svettig klass.

För yogastudios/gym

Sthira kan även beställas med öljetter för praktisk upphängning på yogastudios eller gym. Kontakta [email protected] för detta utförande. Vi har även matthängare som passar till öljetterna. 

Sthira material: polyuretan, giftfri pvc

Dimensioner: 183cm x 61 cm x 5 mm

Vikt: 1.7kg

Tjocklek: 5mm