Femiform 60k

I lager
269,00 SEK
Produktbeskrivning
PollenBidrottningsgeléGinsengVad kroppen behöver både före och i klimakteriet är ämnen som kan balansera den minskade produktionen av främst det
Läs mer
Mer information
Näringsvärde

per 1 kapsel

Krackat blompollen
260 mg
Pergapollen
120 mg
Bidrottninggelé
50 mg färsk (motsvarar 150 mg frystorkad)
Ginseng extrakt (Panax CA Meyer)
20 mg (motsvarar 120 mg torkad ginsengrot)
Innehåll Blompollen, fermenterat pollen, krackat blompollen, bidrottninggelé, ginsengextrakt (panax CA Meyer), Vitamin B6 (pyridoxol), vegetabilisk kapsel (hydroxpropylmethylcellulosa).
Varningstext
Produktbeskrivning
  • Pollen
  • Bidrottningsgelé
  • Ginseng

Vad kroppen behöver både före och i klimakteriet är ämnen som kan balansera den minskade produktionen av främst det kvinnliga könshormonet östrogen. Man vet att fytoöstrogener i sin struktur liknar vårt kroppsegna östrogen. Femiform balanserar naturligt! Den kvinnliga övergångsåldern Numera lever kvinnor 30 - 35% av sina liv under och efter klimakteriet. För många kvinnor är speciellt övergångsåldern en omtumlande upplevelse både fysiskt och psykiskt. Den obalans i hormonproduktionen som då sker, leder ofta till uttalade besvär som svettningar, blodvallningar, sömnstörningar, olust och nedstämdhet. Problem, om än med naturlig förklaring, som kan ge sig till känna redan i fyrtioårsåldern. Med dagens kunskap väljer allt fler kvinnor att avstå från traditionell östrogenbehandling då risken för biverkningar är stor. Istället vill man i första hand hitta alternativa behandlingar och naturliga lösningar för sina besvär. Pollen (380 mg) - Det optimala näringstillskottet! I naturen finns inget likvärdigt ämne som kan visa en sådan koncentration av biologiskt nödvändiga ämnen och uppbyggnadsämnen som pollen. Innehållet av proteiner, aminosyror, vitaminer, mineraler och fytoöstrogener är så perfekt balanserat att det representerar vad som behövs för att överleva om det blandas ut med vatten och fibrer. Bidrottninggelé (150 mg) - naturens under! Bidrottninggelé är i sin sammansättning ett perfekt näringsämne som förstärker pollenets effekt. Det är bidrottninggeléet som är källan till bidrottningens livskraft under hela hennes liv. I genomsnitt lägger bidrottningen 200 000 ägg per år och lever 5 till 8 år. (Arbetsbin som ej matas med bidrottninggelé lever endast 45-60 dagar). Ginseng (20 mg) - mer energi! Ginseng verkar stärkande och vitaliserande både vad gäller prestation och koncentrationsförmåga och kallas därför också ”styrkerot”. Många undersökningar visar att ginseng förbättrar livskvaliten, förkortar återhämtningstiden efter kroppsaktivitet, samt ökar prestationsförmågan.