Bjäst Extra 240t

I lager
89,00 SEK
Produktbeskrivning
Specialodlad näringsjästRik på B-vitaminerBjäst är en näringsjäst som odlas särskilt för kosttillskott och är rik på B-vitaminer. Kompletterad med
Läs mer
Mer information
Näringsvärde

per 6 tabletter

Vitamin B1
3 mg
Vitamin B2
1,2 mg
Niacin
15,6 mg
Vitamin B6
1,8 mg
Pantotensyra
6 mg
Vitamin B12
3 µg
Biotin
150 µg
Folsyra
420 µg
Inositol
3,9 mg
PABA
30 µg
Kolin
4,3 mg
Innehåll Specialodlad näringsjäst, fyllnadsmedel kalciumdifosfat, klumpförebyggande medel kiseldioxid, fyllnadsmedel magnesiumsalt av fettsyror, härdad bomullsfröolja, niacin, pantotensyra, kolinbitartrat, vitamin B12, inositol, vitamin B6, vitamin B1, vitamin B12, folsyra, biotin, PABA.
Varningstext
Produktbeskrivning
  • Specialodlad näringsjäst
  • Rik på B-vitaminer

Bjäst är en näringsjäst som odlas särskilt för kosttillskott och är rik på B-vitaminer. Kompletterad med extra B-vitaminer. Hårt tränande personer eller personer med stressigt vardagsliv har en högre omsättning av näringämnen och kan därför ha ett något högre behov av vissa ämnen. B-vitaminer är ett sådant exempel, eftersom dessa inte lagras i kroppen utan måste komma utifrån via maten. Bjäst är en utmärkt källa till B-vitaminer, helt utan andra tillsatser. - Tabletter med näringsjäst - Rik på B-vitaminer - Bra vid hög ämnesomsättning B-vitaminer har olika funktioner i kroppen, men nästan alla har en roll i ämnesomsättningen. Därtill har varje B-vitamin speciella egenskaper för normalt fungerande kroppsfunktioner.