Bjäst Original 1400t

Out of stock
239,00 SEK
Produktbeskrivning
Specialodlad näringsjästRik på B-vitaminerBjäst är en näringsjäst som odlas särskilt för kosttillskott och är rik på B-vitaminer. Hårt tränande
Läs mer
Mer information
Näringsvärde

per 6 tabletter

Vitamin B1
3 mg
Vitamin B2
0,6 mg
Niacin
6 mg
Vitamin B6
60 µg
Pantotensyra
0,24 mg
Biotin
1,8 µg
Folsyra
18 µg
Inositol
3,9 mg
PABA
30 µg
Kolin
4,3 mg
Innehåll Specialodlad näringsjäst, vegetabilisk olja (härdad bomullsfröolja), fyllnadsmedel magnseiumsalt av fettsyror, fyllnadsmedel mikrokristallinisk cellulosa, klumpförebyggande medel kiseldioxid.
Varningstext
Produktbeskrivning
  • Specialodlad näringsjäst
  • Rik på B-vitaminer

Bjäst är en näringsjäst som odlas särskilt för kosttillskott och är rik på B-vitaminer. Hårt tränande personer eller personer med stressigt vardagsliv har en högre omsättning av näringämnen och kan därför ha ett något högre behov av vissa ämnen. B-vitaminer är ett sådant exempel, eftersom dessa inte lagras i kroppen utan måste komma utifrån via maten. Bjäst är en utmärkt källa till B-vitaminer, helt utan andra tillsatser. - Tabletter med näringsjäst - Rik på B-vitaminer - Bra vid hög ämnesomsättning B-vitaminer har olika funktioner i kroppen, men nästan alla har en roll i ämnesomsättningen. Därtill har varje B-vitamin speciella egenskaper för normalt fungerande kroppsfunktioner.