Oxytarm 120t

I lager
299,00 SEK
Produktbeskrivning
Minskad trötthet och utmattningNormal energiomsättningEtt välfungerande mag- och tarmsystem är A och O för välbefinnandet och för kroppens förmåga
Läs mer
Mer information
Näringsvärde

per 2 tabletter

Magnesium 200 mg
200 mg
Vitamin C
60 mg
Citrusbioflavonoider
50 mg

% av RDI*

Magnesium 200 mg
80%
Vitamin C
75%
Innehåll Magnesiumhydroxid, förtjockningsmedel (E460) , askorbinsyra, citrusbioflavonoider, klumpförebyggande medel (E470b), ytbehandlingsmedel (E464, E414, E553b, E570).
Varningstext
Produktbeskrivning
  • Minskad trötthet och utmattning
  • Normal energiomsättning

Ett välfungerande mag- och tarmsystem är A och O för välbefinnandet och för kroppens förmåga att tillgodogöra sig vitaminer, mineraler och andra näringsämnen. Magbesvär i form av trög, lös eller oregelbunden mage är mycket vanliga och kan förorsaka stort obehag för dem som drabbas. Vanliga orskaker till störningar i tarmfunktionen är livsstilsrelaterade med fiberfattig, socker- och fettrik kost samt för lite motion. Andra bidragande orsaker kan vara oregelbundna toalettbesök och stress. OXYTARM innehåller en kombination av magnesiumhydroxid, C-vitamin och citrusbioflavonoider. Hård och trög mage kan bero på att innehållet i tjocktarmen är för torrt. Magnesiums vattenbindande egenskaper gör att tarminnehållet får större volym och blir mjukare. Magnesium spelar roll i en rad enzymsystem, är viktigt för ämnesomsättningen, och bidrar till normal muskelfunktion. Magnesium och C-vitamin bidrar till att minska trötthet och utmattning samt till normal energiomsättning.