Mandel 250g EKO

I lager
80,00 SEK
Produktbeskrivning
Mandeln tillhör familjen ’rosväxter’ och är egentligen ingen nöt utan en näringsrik stenfrukt. Mandlarna är fullspäckade av välgörande nyttigheter
Läs mer
Mer information
Näringsvärde

per 100 g

Energi
2740 kJ/655 kcal
Protein
22 g
Fett
56 g
varav mättat
4 g
varav enkelomättat
35 g
varav fleromättat
15 g
Kolhydrater
14 g
varav sockerarter
4 g
Fiber
7 g
Innehåll [Mandel]*. *= Ekologisk certifierad ingrediens. Obs! Innehåller <2-3% [bittermandel]. Kan innehålla spår av [soja], och [gluten].
Varningstext
Produktbeskrivning
Mandeln tillhör familjen ’rosväxter’ och är egentligen ingen nöt utan en näringsrik stenfrukt. Mandlarna är fullspäckade av välgörande nyttigheter som antioxidanter, vitaminer (främst immunstärkande E-vitamin), mineraler, protein och enkelomättade fettsyror. Smaken är mild och nötig. Våra ekologiska mandlar är goda att kryddrosta med chili, citronskal, tamari (ljus soja) och honung till ett läckert helgblandning. Hacka naturella mandlar och strö över din favoritsallad, mixa ner i röror och dippar, blanda ner som ingrediens i müsli och granola eller använd till bakning. De är även goda och enormt näringsrika att blötlägga och mixa till mandelmjölk eller krämig mandelgrädde och servera med skivad frukt och färgrika bär.