Product was successfully added to your shopping cart.

12 x Yogamatta Sadhaka Plus, 6 mm - yogiRAJ

yogiRAJs Sadhaka Plus är en prisvärd kvalitetsmatta som passar lika bra för yogastudios som för nybörjaren som vill ha en bra matta till ett bra pris. Sadhaka Plus är 6 mm tjock för ökad stötdämpning och komfort. Här i ett förmånligt 12-pack.Tillgänglighet: I lager

1 854,00 kr

* Obligatoriska fält

Produktbeskrivning
Detaljer

 

Yogiraj Sadhaka är en prisvärd kvalitetsmatta av typen ”sticky mat” som ger bra grepp, stötdämpning och mycket god valuta för pengarna. Denna yogamatta är en favorit både bland elever, lärare och studior. Det är en perfekt yogamatta att börja sin yogaträning med. Ju mer du använder yogamattan desto bättre blir dess grepp, så att du slipper halka på yogamattan.

Eftersom yogamattan är 183 cm lång så får du som är medellång utan problem plats på yogamattan. Dess slitstyrka och det faktum att den är maskintvättbar gör den även lämplig för yogastudior som vill erbjuda sina kunder yogamattor för utlåning. Till skillnad från många andra yogamattor på marknaden, är Yogiraj Sadhaka tillverkad av giftfri PVC.


Sadhaka Plus är 6 mm tjock för ökad stötdämpning och komfort.

 


Specifikationer


  • 1.7 kg, 183 cm x 61 cm x 6 mm.
  • Material: Högkvalitativ, giftfri PVC (fri från AZO-färgämnen, DOP, ftalater och latex, certifierad och testad av SGS Laboratories).
  • Passar alla yogastilar.
  • Tillverkad i Taiwan.

Användning och skötsel


Tvätt: Tvätta i 30 grader eller torka av med våt trasa. Hängtorka eller rulla in i en handduk för att suga upp fukt. Om du vill tvätta den i maskin bör centrifugeringen vara avstängd och använd endast lite skonsamt tvättmedel. Inga blekningsmedel eller sköljmedel får användas detta förstör mattan.