Derma Collagen 100g

I lager
399,00 SEK
Produktbeskrivning
Bidrar till normal kollagenbildningKollagen är ett naturligt protein som utgör den största delen av kroppens strukturella uppbyggnad. Proteinet utgör
Läs mer
Mer information
Näringsvärde

RDI*

C-vitamin
188%
Molybden
80%
Innehåll Kollagen (Collyss™, kollagen typ I, från fisk, Frankrike), hyaluronsyra, C-vitamin (kalciumaskorbat), bambuextrakt (Bambusa vulgaris, 75 % kisel), molybden (ammoniummolybdat).
Varningstext
Produktbeskrivning
  • Bidrar till normal kollagenbildning

Kollagen är ett naturligt protein som utgör den största delen av kroppens strukturella uppbyggnad. Proteinet utgör en tredjedel av allt protein i kroppen och förekommer bland annat i hud. Kroppens egen produktion av kollagen avtar med åldern. Hyaluronsyra är en av de viktigaste komponenterna i den extracellulära matrixen. Extracellulär matrix finns särskilt mycket i bindväv och brosk. C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion. Bambuextrakt innehåller 75 % kisel. Kollagen är beroende av kisel, aminosyror och C-vitamin. All frisk elastisk kroppsvävnad innehåller rikligt med kisel. Molybden bidrar till normal omsättning av svavelhaltiga aminosyror.