Femistina 10+10k

I lager
169,00 SEK
Produktbeskrivning
För alla kvinnor med urinvägsbesvärVegetabiliskFri från gluten och laktos10 dagars behandlingFör kvinnor vid förstagångsbesvär med urinvägarna och
Läs mer
Mer information
Näringsvärde

Vit kapsel

D-Mannose
420 mg

Gul kapsel

Mjölonextrakt
385 mg
Björklövsextrakt
55 mg
Berberinsulfat
45 mg
Innehåll Vit kapsel: d-mannose, talk, kiseldioxid, magnesiumsalter av fettsyror. Gul kapsel: mjölonextrakt, björklövsextrakt, berberinsulfat, talk, kiseldioxid, magnesiumsalter från fettsyror.
Varningstext ska inte användas som ett alternativ till en varierad, mångsidig, balanserad kost eller hälsosam livsstil.
Produktbeskrivning
  • För alla kvinnor med urinvägsbesvär
  • Vegetabilisk
  • Fri från gluten och laktos
  • 10 dagars behandling

För kvinnor vid förstagångsbesvär med urinvägarna och gravida efter vårdkontakt. Innehåller 4 växtextrakt som sammverkar med varandra och i två olika kapslar, denna komposition är patenterad. Första kapseln (vit) tas på morgon och den andra till kvällen (gul). Morgon kapsel innehåller d-mannose och verkar över dagen med att se till så inte e-coli bakterier fäster i urinblåsan eller urinvägarna. På kvällen vid sänggåendet tas den andra kapseln som innehåller 4 olika extrakt. De tre extrakten Berberin, mjölon och björlöv har sin verkan i att hindra e-coli bakterien från att fästa på cellerna i urinvägarna och därmed se till att dessa spolas ut med hjälp av urinen, dessutom motverks att e-coli bakterierna kan gömma sig i cellerna. Detta är den bästa kombinationen för att minska baktariekoncentrationen och på så sätt förebygga och undvika UVI.