Linda Lampenius Day 60 veg kaps

I lager
299,00 SEK
Produktbeskrivning
Stärker hud, hår och naglarUtvecklad med Linda LampeniusLinda Lampenius den världsberömda och enastående violinisten har tillsammans med oss tagit
Läs mer
Mer information
Näringsvärde

per 100 g

Bipollen granulat
1000 mg*
Tranbärsextrakt
200 mg*
Vitamin C
200 mg
Ingefärsextrakt
50 mg*
Q10
50 mg*
Betakaroten
15 mg*
Vitamin D3 (Kolekalciferol)
50 µg
Mjölksyrakultur
1 x 10 cfu**

RDI*

Vitamin C
250%
Vitamin D3 (Kolekalciferol)
1000%
Innehåll Bipollen granulat, Tranbärsextrakt, Vitamin C, Ingefärsextrakt, Q10, Vitamin D3 (kolekalciferol), Betakaroten, Mjölksyrakultur (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei Lactobacillus salivarius, Lactococcus lactis (W58), Bacillus coagulans), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).
Varningstext Ej gravid och ammande
Produktbeskrivning
  • Stärker hud, hår och naglar
  • Utvecklad med Linda Lampenius

Linda Lampenius den världsberömda och enastående violinisten har tillsammans med oss tagit fram kosttillskotten DAY och NIGHT by Linda Lampenius. Kosttillskottet är uppdelat på morgon och kväll och innehåller de vitaminer och mineraler som Linda tidigare har tagit. I DAY finner du vitaminer och reds som betakaroten, Q10 och vitamin D. Medan NIGHT innehåller mineraler och greens som magnesium, MSM och zink. Innehållet i dessa produkter är rikt på antioxidanter som skyddar kroppen mot fria radikaler, upprätthåller ett fungerande immunsystem och som bonus bidrar till att bevara hårets, hudens och naglarnas styrka.