No. 15. Salt water spray sweet orange medium hold 200ml / 6.76 fl.oz

Out of stock
299,00 SEK
Produktbeskrivning
Svanen- och allergimärktNon-aerosolSvanenmärkt saltvattenspray med en söt och mild doft av apelsinblomma. Spray utan aerosol som ger ditt hår en
Läs mer
Mer information
Näringsvärde

Innehåll Aqua, Maris Sal, Alcohol Denat., PVP, Glycerin, Persea Gratissima Fruit Extract, Panthenol, Sorbitol, Magnesium Sulfate, Parfum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.
Varningstext
Produktbeskrivning
  • Svanen- och allergimärkt
  • Non-aerosol

Svanenmärkt saltvattenspray med en söt och mild doft av apelsinblomma. Spray utan aerosol som ger ditt hår en läcker beach-look med massor av struktur och volym. Ger medelstadga till fint hår. Gör ditt hår enkelt att styla så att det behåller formen där det ska. Håret får en matt och vågig look, men utan att bli torrt. Innehåller fuktgivande ingredienser, ekologisk avokadoolja och ett naturligt innehåll av franskt medelhavssalt som ger optimal hårvård och hjälper till att förhindra att hår och hårbotten torkar ut. För att hålla håret sunt och välskött rekommenderar vi att du använder lite Zenz Organic-olja eller balsam som leave-in i håret innan du använder saltvattenspray. 95 % naturliga ingredienser. 100 % veganska ingredienser. Professionell hårvård som tar hänsyn till din hälsa och miljön.