Rårismiso 300g EKO

I lager
95,00 SEK
Produktbeskrivning
Aktiva enzymerFyllig smakProteinFiberMiso, som är en väsentlig del av det japanska köket, används som buljong och marinad och ger fyllig umami-smak
Läs mer
Mer information
Näringsvärde

per 100 g

Energi
650 kJ/160 kcal
Fett
6,1 g
varav mättat fett
1,21 g
varav enkelomättat
1,33 g
varav fleromättat
3,63 g
Kolhydrater
10,4 g
varav sockerarter
7 g
Protein
12 g
Salt
12,7 g
Fiber
4,49 g
Innehåll Hela [sojabönor]**, fullkornsris** (33%), havssalt, vatten, aspergillus oryzae.** = Ekologisk ingrediens. ** = EU - ekologisk
Varningstext
Produktbeskrivning
  • Aktiva enzymer
  • Fyllig smak
  • Protein
  • Fiber

Miso, som är en väsentlig del av det japanska köket, används som buljong och marinad och ger fyllig umami-smak till soppor, grytor, marinader och dressingar. Vår miso görs enligt gammal tradition, där mison av sojabönor och råris, fermentas under lång tid. Den är opastöriserad vilket gör att den innehåller aktiva enzymer. Den innehåller även gott om protein och fiber.