Hairgain Woman 60t

I lager
299,00 SEK
Produktbeskrivning
Utvald sammansättning av vitaminerFörbättrar hårets återväxtHairgain Woman är ett kosttillskott som innehåller en noggrant utvald sammansättning av
Läs mer
Mer information
Näringsvärde

% av RDI

Vit B1
218%
Vit B2
200%
Vit B3
200%
Vit B5
250%
Vit B6
300%
Vit B12
360%
Biotin
440%
Folic Acid
100%
Vit C
188%
Vit E
250%
Zinc
240%

per 2 tabletter

Vit B1
2,4 mg
Vit B2
2,8 mg
Vit B3
32 mg
Vit B5
15 mg
Vit B6
4,2 mg
Vit B12
9 mcg
Biotin
220 mcg
Folic Acid
200 mcg
Vit C
150 mg
Vit E
30 mg
Zinc
24 mg
Marine Proteine complex
700 mg
Grape seed extract
60 mg
L-Cysteine
200 mg
L-methionine
100 mg
Innehåll L-cystein, askorbinsyra, zinkglukonat, förtjockningsmedel (E460) L-metionin, klumpförebyggande medel (E551, E470b), klorofyll, ytbehandlingsmedel (E570, E464), vindruvskärnextrakt, kisel, D-alf-tokoferol, nikotiamid, D-kalciumpantotenat, pyridoxinhydroklorid, tiaminnitrat, riboflavin, D-biotin, folsyra, cyanokobalamin , färgämne (E171, E172).
Varningstext
Produktbeskrivning
  • Utvald sammansättning av vitaminer
  • Förbättrar hårets återväxt

Hairgain Woman är ett kosttillskott som innehåller en noggrant utvald sammansättning av vitaminer, mineraler, kollagen, antioxidanter och aminosyror som bidrar till att bevara normalt hår. Hairgain Woman förbättrar hårets återväxt, ger vackrare och tjockare hår. Produktens effekt har dokumenterats i publicerad studie.Det finns många anledningar till att man kan tappa hår. Det är inte ovanligt att håret faller av för att den så kallade vilofasen i hårets tillväxtprocess förkortats eller för att hårets rötter är skadade. Normalt sammankopplar man håravfall med män, men även för många kvinnor är det ett problem. Gravida kvinnor upplever ibland att hårets kvalitet försämras och att det till och med kan tunnas ut, exempelvis i pannan eller vid tinningarna. P-piller innehåller hormoner som kan leda till håravfall, vilket också andra hormonbehandlingar kan göra, till exempel i samband med medicinering i övergångsåldern. Vissa kvinnor får i 40-årsåldern spontant en diffus uttunning av håret. Dessutom kan, oavsett kön, psykisk stress, infektioner i hårbotten, speciella frisyrer, ätstörningar, hård bantning, ämnesomsättningssjukdomar, medicinering samt vitaminbrist och brist på spårämnen resultera i olika grader av håravfall. Skallighet hos män är ofta ärftligt betingad. De nya hårstrån som successivt ersätter de gamla blir då gradvis kortare och tunnare. Ofta börjar håravfallet redan i ungdomen. Hårfästet i pannan drar sig bakåt och så kallade ”vikar” eller ”månar” breder ut sig. Det är idag möjligt att genom hårtransplantation få inplanterat nya hårsäckar i de områden som är hårlösa. Detta är emellertid både dyrt och tidskrävande. Peruk och tupé är alternativ, om än en aning obekväma, för dem vars håravfall är långt fortskridet.