Chokladkaka Probiotic Dark, 72 %, 38 g - Ombar

Ombars chokladkakor innehåller ekologisk råchoklad från Ecuador, som är kryddad med goda superfrukter, bär och probiotiska bakterier, bacillus coagulans. Främjar en sund tarmflora! En choklad du kan njuta med gott samvete.Tillgänglighet: I lager

30,00 kr
Beskrivning
Detaljer

 

Ombars chokladkakor innehåller ekologisk råchoklad från Ecuador, som är kryddad med goda superfrukter, bär och probiotiska bakterier, bacillus coagulans.

Enligt en oberoende undersökning ger denna koagulerande substans 10 gånger mer levande celler än normal probiotisk yoghurt! Det främjar en sund tarmflora och stimulerar aktiviteten hos immunsystemet. De små nyttiga chokladkakorna har lågt glykemiskt index, eftersom de är sötade med oraffinerat kokospalmsocker gjort av kokospalmens sav (GI 35). De har en himmelsk smak och krämig, tryffelaktig konsistens som bara smälter i munnen! Behöver du fler anledningar att smaka denna choklad?

Alla övriga chockladkakor från Ombar är berikade med en mängd olika frukter, men i denna lilla kaka är det den ecuadorianska kakaon som gör den speciell. Den har en kakaohalt på 72 %, som ger den en kraftig smak utan att vara alltför intensiv. Den probiotiska Lactobacillus rhamnosus GG (LGG) är väl utforskad för dess positiva effekter på tarmkanalen.

 


Specifikationer

  • 100 % rå.
  • 100 % ekologisk.
  • 100 % vegansk.
  • Kakaohalt minst 72 %.

Ingredienser: Kakaomassa, kokospalmsocker, kakaosmör, lactobacillus rhamnosus (0.34%).

Näringsvärde per 100 g: Energivärde 2135 kJ/512 kcal, protein 4.9 g, fett 43.3 g, kolhydrater 33.9 g, fibrer 11.0 g.Produktetiketter
Produktetiketter

Använd mellanslag för att åtskilja etiketter. Använd apostrof (') för fraser.